6 härliga år!

Nu har jag och Erik varit tillsammans i 6 år. Även om det känns så mycket längre, känns som att Erik alltid har funnits i mitt liv, vid min sida. Men, jag är tacksam för de 6 åren jag faktiskt ha fått och ser fram emot de resterande åren av våra liv! :)
Tillsammans i 6 år, förlovade i 1 år och 3 månader, gifta i 9 månader. Tänka sig. Och nu sitter vi här med 2 fantastiska pojkar och vårat drömhus i våra snickarhänder.
Det absolut absolut bästa med oss, det vi har tillsammans, är att vi oftast tänker likadant. Vi har alltid haft samma mål och samma drömmar, det har vi fortfarande. Även om jag grät när Erik sa att han hade hittat ett hus i Latikberg, det är väl den gången vi inte var överrens. ;) Men jag flyttade hit för Eriks skull, och jag har inte ångrat mig en sekund. Ibland kan jag till och med få panik när jag tänker på att vi kanske inte hade bott här. Vars skulle vi ha bott då? På Vilhelmina fortfarande? Huh.

Igår när vi satt och pratade om det här, att det gått 6 år, sa Erik:
-"Ja, vi var fria fåglar tills vi var kring 20-årsåldern båda två, sen fångade vi varann och sen dess har vi varit fast och nu har vi två pojkar!"
Och sen fortsatte han:
-"Tänk, om inte vi hade blivit fast, då hade vi inte fått våra pojkar som nu är fria fåglar, tills dom är i tjugoårsåldern!"
Lukas är sjukt rolig att lyssna på nu för tiden och jag börjar se vem han ärvt det från.. ;)

Och känn ingen press Lukas och Aron, men pappa förväntar sig att ni också ska bli fångade i tjugoårsåldern! :)

De flesta vet väl om, det är ju inte direkt någon hemlighet, att jag verkligen inte tålde Erik i början när jag träffade honom. Han var mer eller mindre helknäpp. Men av någon anledning höll jag mig i närheten ändå, tog inte allt för mycket avstånd, och så småningom när han inte var så nervös längre så visade han en helt annan sida. Att han skulle visa sig vara den absolut finaste människan jag någonsin träffat kunde jag ju aldrig ana!

Ödet! Allt händer av en anledning!

Nu sover Aron på mitt bröst, så nu ska jag lägga honom i babykorgen så ska jag och Lukas gå och duscha, (Lukas ska tydligen bada i Arons badbalja).
Vi har köpt en ny dator så jag har tyvärr ingen bild att bjuda på. Bara massa kärlek!
Idag har vi lyckligare än någonsin och livet är verkligen helt fantastiskt! Nästan så jag vill ställa till med kalas ikväll! Om inte Erik hade jobbat så!:)

Trevlig helg!Kommentarer
Postat av: carro

Jag blir så glad av att läsa din blogg Sandra! Livet är underbart. Kram:)

Postat av: Sandra s

Du är så härlig! Tack för senast, och vi får boka in nåt till veckan också tycker jag! Ha en kärleksfull helg! Kramar / Sandra S

2011-11-04 @ 15:06:05
Postat av: annakarin

Du har världens finaste familj. Längtar efter er! (:

2011-11-06 @ 13:35:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback