Välkommen 2010!

Dåligt med uppdateringar på sistone, men det är jag verkligen inte ensam om! :)
Vi donar på, och till på köpet fick Erik över 39 graders feber i går! Jag bad om mirakel, och det fick jag!
Imorse var han nere på 37 igen, och jag och framför allt Lukas har klarat oss! SKÖNT! Dock är Erik fortfarande lite risig, så det vart en lugn dag. Lukas har busat med Agnes, och där bjöds det på gott nyårs fika! (Även om det kanske var sånt som vart över sen jul..;))

Jag har kört lite skoter, och hade inte glömt bort hur roligt det är! Däremot måste jag nog träna upp gastummen lite grann, fick nästan lite kramp.

Nu har jag gjort alla förberedelser inför maten, vi ska äta fondue. Men det blir när Lukas har lagt sig kl.20,
innan det ska vi äta efterrätten före maten när svärföräldrarna kommer hit. Vit chokladpannacotta blir det med hallon och blåbär!

Sen står såklart champagnen på kylning också ska vi vänta in tolvslaget.
Jag har en alldeles fantastisk nyårsafton i Latikberg med min lilla familj. Även om Erik är sjuk, så myser vi och jag är så glad att jag har dom.
Erik är världens bästa sambo, världens bästa människa. Tack vare honom fick jag världens finaste Lukas, och tack vare dom blev 2009 en kanonår. Som alla andra år med Erik, han gör alla dagar gyllene. Även om 2009 var lite extra speciellt:) Jag ser fram emot 2010 med mina älskade grabbar! Jag hoppas 2010 kommer flyta på och ge oss lika mycket glädje som 2009. Och det önskar jag alla ni andra också!

Gott nytt år!

Vi har förövrigt bra nyårslöften inför 2010! De ska jag hålla hårt på!

BRUDAR!

Imorgon kommer viii!!
Imorgon åker vi till Umeå och jag längtar nästan ihjäl mig, jag saknar brudarna så det gör ont i tårna!
Så vi ska väl sova nu, jag ska börja köra imorgon..

Erik har ju förövrigt haft lång ledigt, då det var firmafest i Boden i lördags. Hur roligt som helst, det var helt galet. Vilken show! Och hotellrummet var över förväntan. Dessutom hann jag med en del shopping på lördagen också, satt inte fel! :)
I veckan har vi hunnit med två besök hos gammelmormor.
Jag har hunnit klippa mig hos Kajsa, och jag är så nöjd. Jag försöker ju spara ut håret, men blir så fruktansvärt less! Även om hon inte tog mycket nu så känner jag stor skillnad!
Igår var vi till Mr. and Mrs. Hedberg, fick dom godaste lussebullarna (djävulskatterna?;)) jag ätit på länge! Speciellt i jämförelse med mina äckelkatter. (Som Erik för övrigt tycker är ruskigt goda,kan bero på att han fick reda på vad saffran kostar).

Lukas är glad och sprallig, han hoppar och klättrar och står och går och det är full fart konstant all vaken tid.
Han är en liten ängel. Vad folk än kan få för sig att säga och tänka, så hade vi ordnat det bra för oss och jag vet i alla fall att Lukas var meningen! Han är hela min själ, det vackraste på denna jord, han förgyller alla dagar, även när han har sämre dagar, och jag älskar honom av allt vad jag är värd. Vilken kille! Jag är så glad att vi har honom! Idag när farmor var hit så kom hon in i vardagsrummet, sa hej till Lukas och sedan gick hon in i köket en sväng och då började Lukas tok grina! Det har jag aldrig varit med om förut, och han grät tills hon kom in igen, då gav han henne världens leende. Hon får känna sig uppskattad, Lukas farmor! :)


On our way

Nu är vi på väg till Boden! Jag bloggar från mobilen. Startade dagen med att köpa en hamburgare av Karro på statoil, glömde diverse saker hemma och fick till och med vända en gång, men nu är vi på väg! När vi passerade Storuman fanns en stor skylt på Björn Ferry där det stod 'Welcome to my home town', och då funderade vi på vem vi skulle kunna sätta upp en bild på i Vilhelmina? Vad har vi för kändis? Den absolut enda vi kom på var Linda Isaksson. Ja,vi får väl se om vi styr upp det här med en skylt på henne.. Eller Sandra Dahlberg kanske? Hon räknas väl till kommun iaf, fast den skylten kanske vi ska sätta i klimpfjäll. Jag tror vi ger upp hela skyltidén? Det börjar spåra ur..