Lördag

Erik och Daniel har varit ute och jagat fågel hela förmiddagen, dom kommer snart tillbaka så jag ska ta fram fika nu:)
Sen ska vi fara och köpa olja och bensin, sen ska vi ut på skoterutflykt! :) Årets första, och som jag längtar. Fast det blir inte så långt, till järvsjön en sväng och kolla på när henrik och henrik kör på crossbanan och sen hem igen:) men ändå!

Såg nyss en julfilm,det var helt tokmysigt. jag njöt hela filmen.
Så nästa helg får man ju tända ljusstakar och allt, men jag kör igång redan imorgon kväll, så fort erik har farit:)
Jag har sån julkänsla i hela kroppen att det går inte att hålla inne! :)
UNDERBART MED JUL OCH UNDERBART MED SNÖ!
Nej nu ska jag göra iordning fika.

Torsdag

Idag är det torsdag och min älskling kommer hem. Då ska vi äta middag hos mami. Inte helt fel, hade som ingen idé till middag ändå. :)
Och jag sitter här och fryser. För elementen på sovrummen och toan har slutat fungera. Går ganska bra ändå, får ganska bra värme här inne också när man har eldat ett tag. Men så här i början är det lite kyligt. Fast då fryser ju jag jämt också. Vi brukar oftast ha 25-26 grader inne. Men nu har vi lugnat oss lite grann, så veden ska räcka iaf till jul :)
I helgen tar Erik hit skoter och vapen från strandkullen. Imorgon ska vi göra adressändring. Jag har redan gjort det för länge sen,men han var ju tvungen att skaffa vapenskåp först. Vilket vi gjorde förra helgen ,så nu är vi snart officiellt latikbergsbor båda två! Och jag gillar det.

I natt har jag knappt sovit nånting alls, har drömt och vaknat var och varannan minut. Skit trist faktiskt.
Men trots det var det faktiskt skönt att kliva upp. Det var som ingen mening att försöka sova längre. Så jag var faktiskt uppe 8.
Nästa vecka ska vi till Umeå och julhandla. Roligast ska bli att gå in på barnlandet och leta julklappar till Malou och Tilde.

Idag har jag faktiskt en riktigt bra dag. Beror nog på toppenfrukosten jag fick imorse. Så nu ska jag nog gå och städa. Alltid lika kul. Av nån anledning, så nu för tiden tycker jag faktiskt att det är kul. Konstigt nog. Dessutom har jag lite kebabrulle kvar sen igår som jag ska äta till lunch strax. :) Jag vet, jag syndade och åt en kebabrulle igår.
Jag är fruktansvärt farlig på att synda.

JAG LÄNGTAR TILL JUL! I dag snöar det så fint här, måste ut och skotta sen! Men tänkte att jag skulle vänta tills senare idag, annars kommer jag måsta skotta två gånger. Jag älskar snön! jag älskar jul, och nästa söndag är det skyltsöndag, och det finns inget bättre än skyltsöndan i vilhelmina, mh.

För övrigt längtar jag efter Stina, kommer bli underbart att se hon igen.
Plus att jag verkligen hoppas att johanna kommer hitåt kring jul. Jag saknar henne också.

Onsdag

Vissa dagar är lättare än andra.
Inte den här


Egentligen funderar jag på hur många som går runt och plågas av tankar och minnen. Hur många som har svårt att sova på kvällarna när det spökar i huvudet. Och i och för sig så är ju alla minnen det finaste man har, men trots det gör det ju riktigt ont när dom tittar fram. Ibland,ytterst sällan, önskar jag att dom inte fanns. När det gör som ondast.
Och det värsta är att det är bara att ta en dag i taget.






Förlåt min kära, jag räckte inte till,
du kommer ej tillbaka, hur mycket jag än vill.
Minnena av dig, är nu det vackraste jag har,
mina ögon fylls av tårar, jag önskar du fanns kvar.

Men mitt i all ångest, tackar jag dig,
jag hoppas du inser, vilken lycka du gav mig.
Den dagen jag fick veta, slets mitt hjärta itu,
du skulle tagit med mig, dit där du är nu.

Jag hoppas du sänder, en liten tanke ibland,
jag kommer aldrig glömma, känslan av din mjuka hand.
Jag är ändå lyckligt lottad, jag fick en tid med dig,
och till världens lyckligaste, gjorde du mig.

Medan tårarna rinner, jag försöker viska hest,
hjälp mig att riva, hopplöshetens mur du rest.
Jag undrar om smärtan kommer försvinna någonsin,
jag känner bara vemod, och minns när du var min.

Jag vill inte inse, att du faktiskt är död,
du lämnade mig ensam, här mitt i all nöd.
Från när solen går upp, tills när solen går ned,
finns du i tanken, jag förstår att du led.

Vid perrongens kant, står jag helt stel,
älskade kom tillbaka, du gjorde mig hel.

Onsdag

Jag har ingenting alls gott hemma, och det är helt värdelöst. Så jag är inte sugen på nånting till frukost och har suttit nu sen kl.9 ungefär och funderat på vad jag ska äta till frukost?!
Funderade ett tag på att baka frallor, men man behöver ju jäst till varje recept och det har jag inte hemma, och jag orkar inte gå och handla (gå,eftersom jag inte satt i motorvärmaren) så det känns ju.. skit.
Jag hatar att inte få en god frukost! Frukosten är det bästa målet på hela dagen, därefter fika, och därefter kvällsfika.

Så nu blir det till att hitta någon mat istället, och ofta kofta det kommer finnas nån god mat jag vill äta istället? Nja.
Skitdag!

Ska ner och handla sen i eftermiddag och då ska jag köpa hem, ALLT! Jäst,ketchup,margarin. Oj vad jag ska handla!
Hatar när inte sånna där grejer finns hemma. BRÖD TILL EXEMPEL?!

Förutom det så fick dom köpa t-shirtar på Eriks jobb för 80 kr, och dom är militärgröna,typ med text fram på vänstra sidan där det står:
 "7401
ERIK
STRANDBERG
071116"
Och på ryggen står det:
"ONE YEAR VETERAN
Botniabanan"
Plus att det är en dumper på vänster arm. Grejen är den att han fick strl XXL, och det är numer min sov t-shirt. Älskar den, känns som att sova i tält varje natt.
Men grejen är den, att jag trodde att botniabanan stavades med två t? Bottniabanan? Vore roligast om han hade fel och inte jag.

Nej nu ska jag gå och äta typ nått äckligt. kanske finns mögligt bröd någonstans. Mums!
Skit skit skit dag.

Värt hela slanten

Blir två inlägg idag,minsan. Ibland är jag på topp!
Rinde till Stina ikväll, och trots att det gick några kronor så var det värt det.
Min telefon dog mitt i allt och nu har jag lite problem att ringa på den,
men SÅ UNDERBART DET VAR ATT HÖRA HENNES RÖST!
Jag gråter nästan när jag tänker på det, har som inte riktigt förstått
hur mycket jag har saknat henne och hur jävla jävla jävla bra hon är.
(ursäkta språket).
Jag vill bara kramas med henne nu och planera nyår och.. livet.
Bara sitta och snacka skit, eller gå ut och gå. Mysa.
Aw,hon är för bra.
Saknar henne så det känns i hela kroppen!

Förutom det skulle jag försöka få min blogg sådär snygg som alla
andra gör den, men jag är värdelös. En hjälpande hand,tack?

Och Erik gör mig gladare än nånsin, att höra han säga :
"Allting kommer att ordna sig, allting kommer blir bra. Allting kommer bli perfekt"
Det får mig verkligen att tro det. Han är underbar, Jag skulle inte klara mig utan honom.
Nästan varje ord han säger får mig att le. Nästan!
Jag älskar honom, kommer jag alltid att göra.
Vad ni än säger.

Godnatt!

20/11 -07

Och julen närmar sig med stormsteg. Tänka sig, att inte nu till helgen,men nästa helg är det första advent!
Och jag kunde inte vara lyckligare över det. Även fast det vore roligt med ett jobb, men jag är alldeles för kräsen.
Jag vill ha ett 7-16 jobb, inga kvällar och helger. Lite svårt faktiskt att hitta. Och jag vill inte jobba på mobilett!
Så nu håller jag tummarna på ICA trivs, där vill jag jobba. Det är nog det enda jag skulle stå ut med. Har även insett att jag helst absolut inte vill jobba på dagis! Men skulle jag få jobb här i latikberg på myltan skulle jag gärna ta det, med anledningen av att jag kan gå på jobbet. Inget annat dagis. Så då kan ni förstå varför jag sitter arbetslös?
Det är trist som tusan att vara pank, men jag är lyckligast i världen ändå. Jag trivs med allt som händer just nu och allt som är omkring mig. Därför måste jag ha ett jobb som jag trivs med så balansen inte rubbas.

Jag trivs med Erik,mer än nånsin. Han är det bästa som finns, och han gör verkligen allt för mig, för oss, för huset. För vårat liv, för att vi ska ha det bra. Kunde aldrig någonsin tänka mig att det skulle bli så här bra. Nog för att det är jävulskap som dyker upp ungefär varje helg, eventuellt några kvällar på veckorna också, men det glömmer man bort när man inser hur jävla kär man är. Jag älskar honom för allt.

Och jag trivs att bo i Latikberg,även om man blir lite ensam ibland. Men det är skönt, lugn och fint. Jag älskar att kliva upp på morgonen och skotta snö, mata fåglarna. Bära in ved. Och jag älskar naturen, jag älskar att bo vid bomsjöbergets fot. =)

Jag trivs med Linnea och Emelie, att dom kommer och hälsar på ibland är toppen,höjdpunkter. Det är alltid lika trevligt.

Det enda som är, det är väl att jag saknar Stina, och det vore kul om hon kom och hälsade på någon gång också;p nog för att hon har lite svårt för det. Men jag vill gärna ha hem hon! Hon har haft sin upplevelse nu, så nu kan hon komma hem.

Jag trivs med alla planer framöver, julfirande här hemma, nyårsfest. ikea på mellandagarna. och alla andra små planer som flyger runt i huvudet. jag gillar att planera framtiden.

Japp,jag är lycklig.

förutom det så har jag ju 4 kattungar som jag trivs med ibland, inte riktigt jämt. i morse kissade palten, den största, i min  säng. Inte så jävla gulligt faktiskt. Däremot när jag rensade kattlådan upptäckte jag att de börjar bli rumsrena! inte helt tokigt. Tog inte lång tid! Har en katt kvar, palten, om någon är intresserad!

Nu ska jag duscha, och sen mysa i mitt älskade älskade hus.

VINTER VINTER VINTER!!

Klev upp kl.08 imorse för att Erik skulle fara och jaga fågel, och då kunde jag inte somna om. Gick ut och skottade snö,sen har jag suttit här och ätit frukost. OCH UNDERBARA VINTER OCH UNDERBARA SNÖ!
I torsdags for jag till umeå och mötte upp Erik när har slutade jobba, sen for vi in en sväng på stan och sen jula och willys, och fy farao vilken lycka jag kände att jag bor i mitt älskade Latikberg!
I umeå var det bara kallt, blåsigt och ingen snö, regnade lite gjorde det också. Trafik som gjorde mig svettig av stress. Det var så skönt att komma hem vill våran villa, (villa är ett härligare ord, även fast det inte är en villa). Det var snö så man blev blöt om fötterna av att gå in och vi visste att vi skulle måsta skotta massor dagen efter. Det var så skönt att allt var lugnt och mysigt, och det snöade, och det var vitt överallt, och vi gjorde upp eld och tände ljus. Jag njöt! Jag kommer aldrig aldrig nånsin att flytta härifrån, det är det bästa jag gjort i mitt liv hittills, att flytta till hus i Latikberg. Jag stormtrivs.

Nu ska jag ut och göra en snöängel,sen ska jag slå in en present till min älskade systerdotter som fyller år idag,hela 9 år! Ush,hon börjar bli så gammal att jag bara vill grina. Tänker på när dom var små bebisar och man behövde bara titta på dom så skrattade dom,och deras liv var helt felfria. Nu börjar dom bli vuxna och få problem! Älskade älsklingar.
Ska bli kul att fara dit och pussas lite iaf. (;

Kattungarna skriker så jag blir tokig. Dom är aldrig aldrig någonsin nöjd! hoppas att det blir bättre när dom blir lite äldre.. ? Hm.

Nej nu måste jag raska på, snart kommer Erik tillbaka och då ska vi fara.
Det är en helt underbar vinterdag,sån där som jag verkligen har längtat efter, och jag önskar faktiskt att jag hade ett par skidor! Himlen är blå och solen strålar, och det är vitt och det glittrar överallt. Jag älskar det! På med yllesockarna!
(Synd för er umeåbor btw, hörde det var plusgrader hos er?) ÅH!

4/11 -07

Jag har blivit helt värdelös på att sitta vid datorn, och fram för allt att blogga.
Men jag har så himla mycket annat roligt för mig nu för tiden att datorn faktiskt inte känns så kul längre,
den är överskattad! Skulle klara mig nästan lika bra utan, om det inte vore för att Stina,det monstret,har åkt iväg och det här är all kontakt jag har med henne för tillfället. =) Jag saknar henne!

However, jag och Erik fyller 2 år idag! Fast vi firade det i fredags.. och lite grann igår. och lite grann idag.
Åt finmiddag i fredags, som Erik hade lagat. Jag gjorde förrätt. Riktigt gott var det, och riktigt mysigt. Jag älskar honom mer än vad jag kan säga med ord, han är min ögonsten och det absolut bästa som finns. 2 år är inte särskilt mycket ändå, känns som vi varit tillsammans i evigheter! Och jag älskar det=) Men tiden har samtidigt gått fort, allting är så roligt med honom, och vi har så mycket minnen redan, och mycket planer, och mer ska det bli! Blir eventuellt en utlandsresa i vår, om jag får tjänsten jag sökt nu. Så jag håller tummarna! Ska försöka övertala några av Eriks kompisar att följa med så han kan roa sig på annat håll och jag får ligga och slappa i solen hela dagarna=) Fast nånting säger mig att dom kommer ligga lika mycket där, men men=) Vore trevligt i alla fall!

Sallys bebisar är nu 4 veckor gamla, lite sena i utvecklingen men jag tror att det kommer att gå bra. Det är egentligen meningen att dom ska kunna gå på lådan nu, men det kanske kommer till veckan. Tror nästan att det kan vara lite svårt för dom att hoppa över kanten för tillfället. =) Just nu ligger dom och käkar på Sally, tror hon är ganska less,min bebis. Sally är min bebis.

Just nu är Erik ute i skogen och håller på med veden, den stackaren. Han hade så ont i ryggen sen i fredags när han höll på så jag ville nästan inte släppa ut honom imorse. Tur att Daniel och Isak hjälper honom!

För övrigt så saknar jag Linnea också, som har flyttat till Kittelfjäll. Inte direkt så långt bort men ändå, blir svårare att ses. Tror jag ska försöka lura hit Emelie och Pär till veckan, Pär var väl sugen på att leka lite med kattungarna=) Plus att Anna-Karin kanske kommer och hälsar på, det vore riktigt kul. Dessutom måste jag göra bort sista vinterstädningen ute, innan det kommer mer snö.
OCH JAG ÄLSKAR SNÖN!
Allting är så vitt och fint, jag blir så glad av snön. Jag älskar att klä på mig, och gå runt i tjocktröjor och elda och mysa. En månad sommar skulle jag kunna klara mig med,utan tvekan! Längtar verkligen till våren, trist utan skola så vi inte kan tävla om vem som är rödast efter påsklovet. =) Men,få inte för er att jag saknar skolan,bara loven! =)

Annars håller jag bara tummarna på tjänsten som jag sökt. Hoppas verkligen på den, vore underbart.
Och livet flyter på ovanligt bra, jag mår ovanligt bra och allting är så fruktansvärt ovanligt bra! Allting är bara underbart just nu, och jag är mer kär än någonsin det blir bara mer och mer för varje dag. Jag bara älskar livet.
Erik är bara det bästa som har hänt mig och vi har allt. allt vi vill ha och allt vi behöver. Och mer därtill!
Det är så mycket kärlek att den inte får plats i min kropp och jag vet inte vad jag ska göra med den!

Igår gjorde jag palt och den blev god, lite väl salt men sånt får man ta, själv gillar jag ju salt. emh?

PUSS!

image8