Torsdag

Vilken helt fantastisk vecka. Bästa veckan på heela året!

Tisdag var den lyckligaste dagen i mitt liv

Och sen dess har hela veckan bara rullat på! Jag har städat och tvättat och fixat med allt! Gjort så mycket som jag har tänkt göra så länge och som aldrig blivit av. Det är en sån skön känsla! Jag har till och med fixat mig en jobb intervju. Livet ser ljus ut! Minst sagt.
Jag är så lycklig att jag kan explodera. Och jag älskar Erik för att han älskar mig och han är helt helt helt perfekt för mig. Tro mig! Svordom vad allt är bra!

Ikväll ska vi fara och kolla på Malou som ska lussa på folkan med skolan. Mysigt värre, jag hoppas på fika efteråt annars blir jag deppad. (Det kan jag lova)
Hon ska vara tomtemor, hon kommer säkert vara världens finaste tomtemor också.
Det är så mysigt med lucia tåg, med en massa barn som skriker och tycker att det är så man sjunger. Men nog är dom duktiga alltid, jag säger ingenting om det.

Förra fredagen var vi på julfest här i byn, i bygdegården. Hela latikberg skola hade lucia tåg, och pjäser och lottförsäljning! Vi köpte tre lotter, inte mycket för världen,men men. Hörde inte jag fel så tjänade dom 7000 bara på lotterna! Sen var det 20 kr i inträde också, så inte gick dom i back inte. Där bjöd dom iaf på fika, så jag håller tummarna att vilhelmina är lika bra som latikberg (knappast, mohaha). men Malou kommer såklart vara bäst.

Jag är i alla fall hel nöjd över min ansökan som gav mig en arbetsintervju. Ska ringa imorgon och bestämma en tid. Spännande! Börjar bli liiiite less på att vara arbetslös nu ; )

Nej nu ska jag göra mig klar så vi kan fara i väg när Erik kommer.
Erik erik erik. Iiih!

Och förresten är det underbart att Stina är hemma, och det är underbart att vara med dom. Det finns inga bättre. Ser fram emot nyår.  Fan vad vi ska festa. :D

Adjö adjö

Onsdag

Kom hem typ vid tolv nångång inatt efter att ha haft en helkväll i kittelfjäll med linnea och emelie.
Det var mysigt, och det behövdes verkligen eftersom den här veckan varit ruskig seg. troligen på grund av
att jag varit uppe med tuppen.
Linnea hade gjort dom godaste chokladmuffinsen nånsin måste jag säga, helt perfekta för mig smak. Vi umgås alldeles för lite, jag undrar just hur det ska bli den dagen vi andra börjar jobba ordentligt också? Vi får styra upp det där. Alltid roligt att surra och skvallra.

Tänker sno en lista av Stina, som förresten kommer hem imorgon!! :D
Det var längesen jag gjorde en lista, så det kändes kul. here we go.

Tio första:
Första bästa kompis: Johanna!
Första bil: Min nuvarande audi 100
Första kärlek: Pär (riktigt fult att jag och stina skriver samma namn där)
Första husdjur: Två kaniner som hette Sandy och Dizzy.
Första semester: Husvagnssemester till Dalarna
Första jobb: Personlig assistent.
Första köpta skiva: Pink
Första riktiga kärlek: Erik (och sista!)
Första tatuering: En älva på magen
Första konsert: Markoolio med heeela familjen

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: Mikaeli, Tequila!
Sista bilfärden: Från kittelfjäll och hem igår kväll
Sista filmen du såg: Mammas björnfilm
Sista ringda telefonsamtal: Erik
Sista bubbelbadet: HAHA,när Alex fyllde 18?!
 Sista spelade cd: Julgryning vaknar
 Sista kyss: Söndags
Sista gången du grät: Söndags
Sista måltiden: Mackor och oboy till frulle

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar? Ja,det kan man väl säga
Blivit arresterad? Nja,inte än
Blivit kär vid första ögonkastet? Ja
Varit på tv? Ja
Fått ditt hjärta krossat? Ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej
Haft ett one night stand? Nej
Busringt till nån? Ett antal gånger,ja.

Sju saker du har på dig:
1. Tofflor
2.Jeans
3.Linne
4.Tröja
5.Mössa
6.Bh
7.Trosor

Sex saker du gjort idag:
1. Sett tv
2. Fikat
3. Gjort upp eld
4. Borstat tänderna
5. Trampat på en katt
6. Bäddat sängen
(Händelserik dag,not)

Fem favoritsaker (Ingen speciell ordning):
1. Min täckbyxor
2. Min mössa
3. Min säng
4. Min sex and the city box
5. Filten i soffan

Fyra personer du kan berätta allt för:
Erik
Stina
Emelie
Linnea

Tre val:
Svart eller vit? Svart
Sommar eller vinter? Vinter
Choklad eller chips? Chips

Två saker att göra innan du dör:
1.Ta med Erik utomlands
2.Köpa en 9-5

En sak du ångrar:
Att jag jobbade som personlig assistent




Det var allt, tack och adjö nu ska jag baka bullar och ev. vara lika duktig som emelie och försöka göra knäck.

Måndag

Skit bra dag är det idag!

Kattungarna väckte mig kl.05.30. Då var jag inte så glad men knepigt nog riktigt pigg. Sen lyckades jag somna om igen efter att jag brottats i en halvtimme med kyckling! Kyckling av alla! Kyckling är lugn och fin och snäll och den bästa och alla dom andra brukar bråka! MEN IMORSE! Då var kyckling på dåligt humör tror jag. Hon lekte med pappersbit,efter socka,efter handske, efter matta. Suck suck suck.
Som sagt, somnade om vid 6. Kvart över 6 vaknade jag igen, inte kyckling den här gången, vi var sånna ovänner att hon höll sig borta från sovrummet. Men däremor alla andra tre sprang runt runt runt I SÄNGEN! (Vi har ingen sovrumsdörr heller så jag kunde inte stänga in mig). Näe,så då låg jag och lyssnade på radion, tills kl.7, men då började ju julkalendern på radion så då lyssnade jag på den, teskedsgumman! Väldigt mysigt faktsiskt, sen kom jag på att julkalendern på tvn går ju kvart över 7 så då klev jag upp snabbt som attan och klädde på mig och såg den.
Sen fikade jag, borstade tänderna, gick ut och skottade snö för att sotaren skulle komma.
Sen såg jag våra bästa år medans jag väntade på sotaren, och efter att han varit här var jag ut och flyttade eriks bil så jag kunde skotta där den stått, sen tog jag på mig täckbyxorna och pjäxorna och gick upp till skidspåret och åkte 2.5 km! Grejen är den att dom hade inte trampat spåret på typ en vecka och med tanke på hur det snöade i helgen så gick det väldigt väldigt tungt, det var typ minst 20 cm snö att gräva skidorna igenom, på en del ställen upp till 40 cm. Plus att mina skidor var ovallade så jag gled bakåt stup i ett. Det var hårt! Tungt, men nu är det gjort och jag känner mig pigg och snygg och bra.
Sen flyttade jag förresten min bil också som stått i mer än en månad, helt översnöad, och skottade där den stått. Efter det var jag ute och körde en sväng med den så den inte ska frysa ihop totalt. :)
Toppen dag har jag haft.

När jag kom hem efter det åt jag en macka med skagenröra på. Mums!

Nu sitter jag mest och väntar på ett sms från linnea för att höra om hon får vara ledig, för jag vill komma och hälsa på.

Och jag håller tummarna för jobb nr 3 jag har sökt. Det jobbet vore toppen! Chansen att jag får det är kanske 20% högst, så.. nej men jag håller tummarna! Nu måste jag lägga in i pannan, diska, och sen ska jag vänta på att klockan blir senare så jag får äta middag. Det blir god god middag till mig själv idag!
 
GUD VAD ALLT KAN VARA SÅ JÄVLA BRA!

Förresten så är Erik bäst, och jag fick ett sms av han igår som troligen gjorde att jag tog mig upp så tidigt i morse.
Jag älskar allt omkring mig, jag älskar vårat hus, jag älskar snön, jag älskar att julen är på väg, jag älskar erik, jag älskar mina vänner för dom är faktiskt bäst, bättre än alla andra vänner (så det så), jag älskar att stina kommer hem. Jag älskar att det snart är ett helt nytt år med nya förväntningar,nya planer, nytt år. Ett helt nytt år som kommer att bli totalt olikt det här året, även om det här året varit riktigt bra, så kommer nästa att bli ännu bättre.
Jag är så jävla lycklig helt enkelt.

Peace