Underbara fantastiska Lördag!

Världens bästa Lördag!
Vaknade 07.30, låg och kramades till 07.45, åt frukost med Erik innan han for iväg till Sagatun för säsongens sista skotersväng. Gick och tog på mig en tröja, helt halvnaken i morgonrock kan man inte springa runt hur länge som helst, det gav mig fel stämning. Så jag tog på mig en lång tröja istället och var halvnaken i den istället, det gav rätt stämning,tok mysigt var det. Sen satte jag mig vid datorn för att skriva två uppsatster jag har legat efter med, har suttit vid den här datorn från 08.00(ungefär) till 11.00. då vart jag klar med sista! SÅ JÄVLA NÖJD OCH SÅ JÄVLA DUKTIG ÄR JAG! Sen ringde jag min bror och frågade när det är tårtdags, han fyller nämligen år idag. Sen gick jag och tog på mig kläder och gjorde mig i ordning för kalas, bäddade sängen och nu sitter jag här. Har varit så jävla effektiv och det ska jag vara hela dagen!
Är så ruggit peppad inför kvällen också, jag ska ha ruskigt kul. Så det så! Ses vi där?
Nu ska jag se lite på tv och chilla 5 minuter innan jag drar i väg på kalas, Vilket jag måste GÅ till för att erik tog bilen till sagatun, ASSHOLE. Jag är lat,jag vet. Det som jag är mest sur över är att jag måste dit utan Erik, pisstråkigt. Det är roligast när Erik är med, och jag vet inte om min mamma vill ha med mig när inte Erik är med. Hon råkar gilla han mycket mer. ;)
När jag kommer hem ska jag fortsätta vara effektiv, jag ska städa, lite grann iaf, diska undan lite, sen ska vi grilla!:D Det längtar jag väldans efter. Sen ska jag köra höger vänster med corona och skogsbärcider och ha allmänt fantastiskt roligt.

Allt blev så mycket mer positivt bara för att jag lyckades göra bort uppsatserna:) Jag är så nöjd!

Ändrade planer, nu kommer Zara och Kattis hit en sväng, innan jag far. Tjihoo.

PEPPAD!!

Adjö!

Fredag

Kan egentligen inte förstå att det redan är fredag!
Det har har varit världens mest frustrerande vecka och ändå är det över nu!(På några timmar..)

Plus att jag är sjuk som en kråka, och jag hatar det. Och jag hatar att jag inte har fått allting gjort i veckan som jag ville. Blir till att sitta ikväll och imorgon på dan. Puuuh!

Blev i alla fall så att vi ska bo på hotellet på lördag:) Ska bli kanonmysig, även fast alla är negativa till det så är jag positiv! :) Undrasomflundran om Emelie och Pär fortfarande ska bo där? Så att man eventuellt får springa på dom halvnakna i korridoren? =) Eller det kanske inte gäller hotell? Haha.

Nu har jag fotografisk bild och min lärare är hemskt. Sen är det minsan teater, frågan är om jag ska orka gå på den? ÄR SÅ DÅLIG!
Jag vill att det ska bli sommar nu. Och jag vill bli frisk och må bra.

Btw, är affärerna i Umeå öppna på måndag? Det borde dom väl vara? Det är ju tisdag som är röd dag? Hm.

Buffé på krogen ikväll?

Tisdag

Idag har jag pluggat så ganska mycket och inte lyssnat på vad kroppen babblade om. Ångrar mig lite i efterhand.
Har kommit på att jag tar alldeles för lite kort,sorgligt med våran nya kamera och allt! Så,jag tog kameran i väskan och for och hälsade på pojkarna Fälthén eftersom Katarina var barnvakt. Mysigt hade jag så det knappt går att beskriva, jag älskar dom barnen, men tog jag ETT ENDA KORT!? Självklart inte. Lucas är absolut min favorit, och det är nog ganska hemskt egentligen? Men jag älskar hans hår. Och han är ju mittenbarnet, Isac börjar bli för gammal för att vara sådär tokgosig, och Oscar är för liten och är mest rädd för mig. Nej,Lukas är den som säger roliga saker och kramas mest. (Oscar kanske vore kramgo han också om jag fick ta i honom). Söta är dom hursomhelst, heeela högen. Grabbarna. Vilka solar.

Nu skriver jag alldeles strax klart min religion, och jag känner mig på topp! Inom just pluggandet då.
Erik tvingades jobba in en halvtimme igår, och en halvtimme idag för att nån gubbe sa att dom skulle sluta halv2 på torsdag, nöjd var jag eftersom det betyder att han kommer hem typ 16, istället för 18-18.30. Nu fick jag ett sms, jag citerar:"Jag måste jobba till 16 på onsdag,jävligt surt.Men skönt att få sova 30 minuter längre.Puss"
JAG DÖR! Det som gjorde mig SÅ JÄVLA GLAD! Fuck it. Jag skriker inombords nu, så ni vet.

Om jag struntar i det där ett ögonblick och låtsas som att det aldrig har hänt, så undrar jag hur jag ska kunna skriva klart religionen när jag knappt kan skriva här för att jag tittar på "Ugly Betty" hela tiden? Dessutom är det bara en halvtimme tills desperate housewifes börjar, och det måste jag se.
jag säger nog hejdå till allt med religion, och hej kanal5!

Nu ska jag leta reda på nånting att tröst äta,
(Jag har iaf lite nya ideér till min lägenhet-tjihoo! Och imorgon ska jag söka ännu ett jobb!)

Adjö adjö!

Seg vecka!

Har fått ny inställning till fredagen nu, känns faktiskt helt okey. Även fast jag inte umgås med dom varje dag, så kan vi väl träffas och ha trevligt? Den inställningen har jag nu. och det känns rätt underbart faktiskt. Okey, att klassen är inte perfekt, enligt mig, och jag trivs inte med dom varje sekund på dygnet. Men vi har väl inte så jävla mycket problem med varann att vi inte kan träffas och göra nånting roligt innan skolan tar slut? Eller behöver man umgås varje dag 24 timmar om dygnet för att kunna ha kul tillsammans? Nej. Nog fan ska vi ha kul på fredag!

Nu ska jag äta strips och göra svenska, jag är fet men bra(eftersom jag pluggar dåå;S)
Kommer troligen tillbaka hit på nån timme =)

Vilken sådan förvirrande kväll

Mitt humör ikväll vet inte hut. Jag förstår inte alls själv vars tankarna kommer ifrån, eller vad jag egentligen tänker eller känner.
Det jag vet är att Erik är underbar och jag gör allt för honom, och i kväll känner jag mer än någonsin en sån här det-är-han-jag-vill-ha- känsla. Jag skulle inte ge upp honom för nånting i världen, han låter mig vara precis som jag är, om det är ett vrak eller inte. Jag får skrika på honom, gnälla på honom, älska honom, sakna honom, hur bra kan det inte bli? En helt egen syndabock för alla situationer! =) Självklart vet han att 98% av gångerna jag är arg på honom har det inte alls med han att göra, och han vet att jag älskar honom mer än allt och att det är går över, i samband med studenten. Han gör egentligen ingenting som jag kan vara arg över, han ger mig allt. Jag är bortskämd, han skämmer bort mig, och jag är oändligt tacksam för att han har valt att finnas i mitt liv!

Föurtom det känns det bra att studenten närmar sig, det behövs verkligen. Där är jag mest förvirrad, när jag ena sekunden är så lycklig för att allt snart tar slut, och andra sekunden så megadepp över betygen. Förhoppningsvis löser det sig, och jag har faktiskt tagit tag i det idag! Jag har faktiskt gjort en del idag, känns absolut inte fel, plus att jag har hunnit med lite qualitytime med min syster. Dock fick jag inte köpa en mobiltelefon till hennes äldsta dotter, vilket var synd, hade tänkt börja sms:a med henne. Men då är hon ju i och för sig bara 8½ år. Kanske får lära henne msn? Ingen dålig idé!

Varför sitter jag här och bloggar klockan 23.13 en måndagkväll? Ja,jag har sovmorgon imorgon. Kan inte sova för jag saknar Erik så mycket att sängen känns alldeles för stor och tom för att lägga sig i själv. Men jag ska iaf upp imorgon, på min sovmorgon, för att tvätta och plugga. Se där!

På fredag ska vi fira 50-dagars,vilket också ger blandade förvirrande tankar. Är inte särskilt sugen,faktiskt. Men det kändes roligt med temat på krogen. Troligen blir det så att jag far ner en sväng med Erik och ev. hans kompisar. Då skulle jag nog får roligt. Blir det inte så, far jag nog inte ut. Känns meningslöst och slöseri med pengar. Synd i så fall, på temat då. Det är nog kul, så därför vill jag dit. Det märks väl hur framtiden ter sig. Jag har iaf en prickig klänning jag kan ha ifall jag vill vara 50-tal, och rockabilly kan jag nog mixa och matcha i evigheter.

Jag vill ha en tv i sovrummet, så att jag ska somna lättare. åh! Någon som har en att ge bort? Skänka en tv?
Typ,helst nu på 5 minuter medans jag går och borstar tänderna? inte?
Då hörs vi senare då.

Jag har sovit gott ikväll också,framför tvn i soffan. Jum

Godnatt!

Och så var påsken över

Gick fortare än fortast. Och inte hann jag bli nog frisk heller, men jag for ut på sjöarna,fisketävlingarna och skoterturerna hur som helst. Kände då och då hur förkylningen sa ifrån,men jag blåste bort den. Eller vinden kanske blåste bort den? Jag skulle tippa på att jag blåste bort den och vinden blåste tillbaka den.Whatever.
Påsken var underbar, Erik har varit hemma i fem underbara dagar. Nu lyssnar jag på gammal kass musik, vore faktiskt trevligt med gammal bra musik,men är man så pass lat som jag är i detta nuet så njuter man så gott det går med det som spelas. Otroligt underhållande,right?
Idag är jag så slö att jag borde inte få finnas, och så bränd att jag inte kan visas bland folk. Att man ska ha sån otur, jag ser ut som ett monster. Det ser ut som nån hällt kokhett vatten över ansiktet på mig. Vi for ut igår, för att angna gädda (jag kokade en gädda åt Sally,hon åt!) fiska och fika. Självklart när man sitter och pimplar eller ligger på skotern så ligger man ju mot solen, automatiskt, men jag ansträngde mig inte särskilt mycket för att pressa, och se vad jag fick för de. Kunde lika gärna ha pressat,ser jag nu. Huh
Jag önskar att dom kommande två månaderna skulle kunna försvinna, men det ska jag nog inte hoppas på. Egentligen. Fast jag gör det ändå.
Hur som helst är det rätt okey här, just den här sekunden. Jag känner mig på topp, mycket bara för att jag ska troligen få vara med Johanna imorgon, hon är sol. Och sen kommer Erik hem på torsdag,kort vecka för han och det är underbarast. Eventuellt efter Johanna dock, hon är här alldeles för sällan. På ett sätt bra eftersom jag bli så pass överlycklig när hon väl kommer hit, men ändå? Hon kan väl ändå vara här varje dag och göra mig pigg?
Jag är dålig, och glömde kolla upp numret till huset,jävligt typiskt. Men på fredag ska jag göra det, eventuellt nu i helgen eller nästa helg ska vi fara och kolla på det. KANON! Hoppas det är någorlunda, så vi kan köpa det, och få föräldrar på våran sida. Känns ju inte direkt kul att flytta till hus om föräldar inte är med på det. Men det löser sig, vi (jag?) ska nog tala vett i dom. Vad pratar jag om? jag vet ju inte ens om det är vett än?
Jaja,det återstår att se vad som händer. Jag håller tummarna!
Boden blir det ihelgen iaf, skotertävling såklart=) dock ingen stuga med badtunna som jag tänkt mig från början, utan vi åker dit över dagen. Ibland måste man ställa upp och inte bara gnälla. Jag ska ändra min attityd. Mh, jag tror att ett hus skulle göra susen! ;)
Nu tänker jag drömma mig bort någon annanstans. Men järvsjöbor ska vi bli,såsmåningom. Förhoppningsvis redan i sommar. Hey, jag kan leva med att bo i det som det är än så länge, och bygga om nästa år, ofcourse. Bara jag får måla om det rött!

Adjö