Måndag

Skit skit skit dag. Hur kan jag gå från världens bästa fredag till världens värsta måndag? Det är inte sant!

Ingenting går min  väg och jag blir sur och arg och helt tom.
Det är sådana här gånger jag inser att jag är ensammen här hemma, Erik är lååångt långt borta.

Han kommer hem ikväll.

Jag ska snart ner på Vilhelmina. Ska till Ingela på hembergsskolan där hon ska visa mig hur det går till i Nollan, där jag ska spendera några timmar här framöver.

Nä. Jag vet sannerligen inte vad jag ska ta mig till.

Jag är så arg och besviken så jag skakar!
Det var verkligen längesen jag var så här arg.

I veckan någon dag ska jag hälsa på Hannah. Kanske försöka trycka up bebisen? Den har ju varit där inne i evigheter nu. Nu borde den ju komma ut tycker jag. Den kan ju behöva en hjälpande hand. En knuff liksom. (Jag tror det är en hon.)

Jag har blivit medlem i älgskadefondsföreningen. Det kan ju vara bra, när jag börjar jobba så ska jag ju köra några mil i månaden.
den 9 eller 10 /6 ska jag inskolas på mitt nya jobb. Jag hoppas att jag kommer att trivas alldeles fenomenalt. Hade varit roligt att inskolas lite tidigare så att man kanske hade kunnat få jobba lite nu i maj. Men, jag tar det jag får. Hoppas jag får mycket mer när mina 2 månader på heltid är slut. Typ, fast heltid? =)

Nu ska jag diska, innan jag ska fara. Idag kommer sotaren hit och det kändes inte bra. För det ligger ved i pannan som inte brann upp förra gången. Inte så mycket, men han kanske blir arg på mig? Så därför ska jag skynda mig iväg innan dom har hunnit hit!

Min lillebror fyller 18 år idag också. Grattis till honom!

Jag kan inte sluta skriva för då kommer jag bara bli utom mig av ilska igen. Jag är inte lätt att handskas med när jag är arg. Men nog har jag mina anledningar till ilskan! Jag har bra ursäkter!

Nu funkar telefonen igen i alla fall. Den funkade inte tidigare. Nu ska jag skaffa hemtelefon. Nu ska jag skaffa hemtelefon! Där med basta!

Nä,det har funkar inte längre. Adjö

Fredag

Världens bästa fredag!

Först och främst, det var ett tag sen jag skrev. Men det är inte mitt fel. Internet funkar ju inte alltid, och då är det drygt att ens försöka få igång det. Och faktiskt så har jag sällan tid att sitta vid den här dumburken! Jag har såå mycket annat spännande för mig.

Men tillbaka till världens bästa fredag. Fick dubbelt så mycket lön som jag trodde att jag skulle få! Eller mer än dubbelt så mycket! Det gör ju sin del i glädjen, pengar ger lycka så är det bara. Så nu har jag betalat räkningar för första gången på länge och det var kul! Tro det eller ej.
Sen ringde min blivande chef! Och jag har fått jobb! Hur lyckligt är inte det?! Ni förstår att jobb betyder mer pengar? YES! Fast jag fick bara 8 veckor, på tallbacka, men när man väl satt in foten där så lär man nog få mer jobb. Inte heltid kanske, men jag tar det jag får. Fick i alla fall hel tid de här 8 veckorna.
Jag vet att det har hänt något mer bra idag men jag är så uppspelt nu att jag har glömt tid och rum.
Nu har jag i alla fall råd att gå på hotellet i helgen. Det ska bli kul, med brudarna. Var väldigt länge sen jag var ute med mina brudar. Så det kommer nog att bli en lördag att minnas. Sen ska jag ju jobba så mycket jag bara får nu i maj och resten av sommaren, och hösten för den delen också. Ska jobba stenhårt, alla högtider och allt, så det dröjer nog innan jag far ut igen. Inte för att jag kommer sakna det, det är mest förfesterna med brudarna som brukar vara nått. Och det går ju att ordna, en vinkväll då och då.

Erik har fått nytt jobb, och jobbar nu 7 dagar och är ledig 7 dagar. Så han jobbar i helgen. Känns lite skumt att han inte kom hem igår kväll. Men jag kommer ju få ha honom hemma en hel vecka sen, så jag är nöjd.

Vi planerar vidare med huset och det kommer bara bli finare och finare som åren går. Till sommaren blir det förmodligen en farstu och en inglasad altan. Glaset får vi väl se om vi får råd med i år, det kanske kommer nästa år, men altanen ska på plats i alla fall. Kommer nog att få min farstu också, det kommer att bli helt perfekt,så vi får oss en riktigt hall.

Annars är det lugnt hos mig, jag har umgåts med Stina till och från ungefär varje dag nu den här månaden så nu kom jag på mig själv med att undra vars hon är? Men idag får jag inte träffa henne. Däremot imorgon kommer hon och Emelie hit. =)

Igår hade jag en otroligt givande promenad runt byn. Stannade till hos frida och hon hade nybakat så jag blev ju kvar där en stund. Men sen promenaden hem därifrån. Här talar vi om sann grannsämja! (om det nu stavas så där?) Jag älskar att bo här, jag älskar varje sekund av det. Till och med när jag är själv och Erik jobbar, jag älskar det. Latikberg is the place to bo. Så att säga!

Men nu ska jag göra nått vettigt, jag har bara roliga saker planerade i dag, jag älskar vädret, jag älskar Latikberg, och jag älskar vårat hus. och jag älskar Erik, han är bäst utan protest, min livsglädje. Allt bra har med han att göra. Han gör mitt liv och mig till allt jag vill att det ska vara.

Nä, folket. Det är bara det jag ville säga genom allt detta babbel. Jag är lycklig!

Ps.Jag älskar min kära syster,Annelie, som kommer att hämta oss imorgon. Hon är en klippa. Puss!