7/7 -07

Snart drar vi i väg till Malå,på skotertävling.
Just nu sitter dom och tar dagens första grogg, och det lät som en farlig grogg,
men det gör inte mig nånting om dom somnar på hemvägen! =)

Jag ska ha kul i kväll och jag ska dansa! Tjiho.
Vi ses i dimman, jag ville bara skriva för att fördriva tiden.

Ciao!

5/7 -07

Ska snart börja jobba, kl.14. Tänkte egentligen få massa gjort innan,men har sån mensvärk att jag helst inte vill röra mig. Typiskt.
Idag har jag bara träning och det är skönt. Två timmar bara, sen får jag fara hem igen. Jag gillar att vara hemma. Helst skulle jag bara vilja jobba en dag i veckan. Typ, måndagen. Sen vara ledig hela tiden.

Igår jobbade jag kl.18 - 23, men då ville hon på fotbollen, så vi for dit. Så jag fick gå in gratis, plus att jag fick betalt för att vara där:D (Ob dessutom!) Sen när vi kom hem igen, så var det pussycat dolls på tvn.som hon ville se. Och det är en timme, mellan 22-23, så min kväll gick väldigt fort och var inte alls så där dryg som det brukar vara! :D

Imorgon har jag också träning, mellan 14-16, sen är jag ledig hela helgen:D

Och ikväll får Erik semester! Hela tre veckor ska han vara hemma med mig. Synd att jag jobbar så vi kan inte fara på semester förutom bara över dagen. Blir inget sthlm för mig i sommar, känns trist. Det hade jag sett fram emot. Men, jag tjänar ju pengar i stället:) (Försöker se det så).

Det har blivit för mycket sex and the city för mig i veckan, jag börjar bli snurrig. Erik ska se lite med mig ikväll:D
Också hoppas jag att det spö regnar tills vi ska ut och gå. Till dess får det gärna regna hur mycket som helst, det är mysigt. Men jag vill ut och gå sen och då kan det inte regna.

Nej om jag ska försöka få någon ordning på det hela nu.
Nu åskar det och dundrar här.

Huvva

3/7 -07

Idag for jag och Susanne ut till badviken. Underbart var det, med värmen. Vattnet var såklart iskallt men jag doppade halva benen i alla fall! Tror jag fick lite färg också! =)

Efter det for jag, Susanne och Anna-Karin till stenmans och åt banana split. Det var inte helt fel heller, den satt bra. Trevligt att umgås lite också!

Innan jag satte mig här så färgade Susanne mitt hår mörkare, och jag är kanonnöjd. Det är så mycket snyggare att vara brunett! Nästa gång jag färgar det kommer det att bli ännu snyggare! =)
Också har jag även städat, har bara dammsugningen kvar. Fått mycket gjort idag. Känns bra, har varit kul.

Sen ikväll kommer Anna-Karin hit för klippning, och jag kan nog inte vara mer nervös. Håll tummarna för mig. Och för Anna-Karin =) Jag ska uppdatera hur det gick.

Så nu ska jag dammsuga innan hon kommer hit!

SKÖN DAG!

2/7 -07

Nu håller jag på att framkalla lite kort. Mysigt!
Sen ska jag se sommartorpet snart, kl.20 =)
Idag har jag bara haft inskolning på träning,vilket betyder att jag bara har jobbat 2 timmar, vilket var skönt!
Och imorgon är jag ledig:) behövs verkligen efter en sån påfrestande helg! jobbade 13 timmar på lördagen och 13 timmar på söndagen utan rast! Jobbigt att knappt få vara hemma nånting. Tur att jag inte jobbar så många helger!
Sen har jag beställt kläder som jag väntar på. Blev inte så mycket,med tanke på att vi snart ska både till Umeå och Sundsvall. Men jag kunde bara inte låta bli! Beställde faktiskt två plagg till Erik också! =)
Jag har ont överallt efter träningen idag. Puh,säger jag bara. Dom skulle ha haft nån sjukgymnast eller nått som gör det där! Stackars veka jag,huvva!

Ser fram emot helgen. Ska vara chaufför på dagen på lördag till malå och kolla på skotertävling. Kommer bli kul!
Sen blir det nog dansgala på kvällen, fick en inbjudan av Stina och funderar på att fara dit =) Vore roligt att umgås med dom lite grann.

Förutom det har jag bestämt mig för att inte tänka så mycket och leva nu. Ibland kan det vara farligt,i mitt fall kan det sluta farligt, men whatever. Nu kör jag på det.

Adjö!