Feeling it

För varje dag som går så älskar jag min nya frisyr mer och mer.
Även om jag saknar det slitna, fula, hemska och framför allt risiga längderna så är den nya frisyren så himla jag!
Jag ser verkligen själv att den passar mig som handen i handsken, bara jag vänjer mig är det inte omöjligt att den är här för att stanna.
Men det finns ju saker som bidrar till att jag älskar det.
Framför allt alla fina kommentarer och komplimanger. Tack så fruktansvärt mycket!
Sen sa svärmor att hon alltid tyckt att jag är snarlik Carina Berg, och tyckte nu att jag blev ännu mer lik henne (såklart), och det har jag ju inte direkt något emot!
Och det som överväger allt-
varje kväll sen jag klippte mig har Erik legat bakom mig när vi ska sova och pussat,pillat och snusat mig i nacken. Han älskar att min nacke är framme, och jag älskar pussandet,pillandet och snusandet. Jag somnar som ett mätt, nyrapat och nybajsat litet spädbarn.

Som om jag inte hade ett tillräckligt stort lyckorus efter allt det här kvällsmyset, så har jag även fått jobb i 2 veckor framåt. Det kanske inte låter som mycket för världen, men för mig är det fantastiskt. Att de inte ringer på morgonen och vill ha mig på plats om 30 min, att kunna planera vardagen och framför allt är det här jobbet helt fantastiskt. Helt underbart! Jag önskar jag fick fortsätta. Det peppar mig till att plugga! Jag var alldeles varm i hjärtat när jag kom hem idag, så salig och lycklig. Vilka fantastiska människor det finns.

Nu ska jag ägna mig åt virkningen, jag sparar sista målningen till imorgonkväll.

Vilodag!

Vi har jobbat i veckan så jag knappt tagit mig upp ur sängen på morgonen.
Trots allt som vi vill ha gjort, så tog vi oss tid att bjuda Markus och Maria på middag i fredags och hade en välförtjänt och välbehövd helkväll med gott sällskap. Vi tog oss även tid att fara en sväng på mässan i går innan vi skulle till mamma och äta middag.

Staketet blev billigare än väntat, det firade vi med lunch på hotellet också investerade vi i en torkvinda. Det är sista projektet, jag hoppas den kommer upp ikväll.

Nu ligger Lukas och sover, Erik tvättar bilen och det börjar precis regna lite. Lyckat att vi fick uppehåll och sol på förmiddagen då vi har varit ute och grejat, nu planerar jag att bänka mig med virkning, så det passar utmärkt med lite regn.

Jag har inga bilder från vårat fina trädgårdsland som vi fick till tillslut, men andra bilder har jag att bjuda på!

Vi har tagit bort två stora hemska fula träd. Eller rättare sagt, Daniel och Erik gjorde det mesta jobbet, vi stod i fönstret och tittade på.Det här staketet började vi med, för vi tänkte att då har i alla fall jag och Lukas en "gräsmatta" (den är rätt förstörd efter grävningen för bergvärmen) att leka på.Det slutade med att jag och Erik spenderade gårkvällen med att dricka öl och skruva nästa staket (bra kombination, tyckte vi), vilket vi hann så här pass långt med. Vi hade världens teamwork, arga snickaren skulle ha sett oss! Jag matade byggsågen, och Erik matade skruvdragaren. Vi gjorde klart den sista biten i dag, så nu är Lukas nästan inspärrad på gården! I alla fall lite skyddad mot bilarna.

Jag har även planterat lite blommor, tyckte det var dags nu, vi trotsar kallvädret.Jag hoppas att den här lavendeln kommer ta sig fort, och locka massvis med fjärilar.Ett litet fuskäpple fick ta plats i rabatten.Blommorna jag fick av mamma fick ta plats på trappenJag vart så förälskad i den här pläden från jotex, så det är därför jag ägnar mig och virkning just nu.
Jag tyckte det kunde vara kul, att göra en själv. Får väl se hur många rutor jag hinner göra innan jag blir less.Så här pass mycket litar jag på Kajsa!

Idag skulle jag som sagt klippa mig, och varje gång jag ska klippa mig så velar jag om jag ska bara toppa, klippa kortare, vad ska jag göra med luggen? Osv.
Så Kajsa fick fria händer, hon fick inte ens berätta vad hon hade i åtanke!

Så var håret borta!

Igår hörde jag ditt lilla hjärta slå

Nej, jag är inte gravid. I går var vi i Lycksele för att kolla upp Lukas blåsljud på hjärtat.
Det var magiskt, fantastiskt och helt otroligt. Han låg så snällt och tittade på sköterskan när hon larvade sig medan läkaren fick göra ultraljud. Så jäkla häftigt det var att få se hjärtat! Man såg verkligen varje millimeter så tydligt och klaffarna som slog. Helt otroligt. Allt såg bra ut och det lilla blåsljudet han hade skulle förmodligen växa bort. Även om jag fortfarande får ont i magen av att tänka på det, att det är något fel på mitt hjärtas lilla hjärta, så känns så det så skönt att ha kollat upp det.

Eftersom jag för tillfället är helt utpumpad, slutkörd och överkörd, så låter jag Erik engagera sig bäst han vill i att säga ifrån och jag, som är van att sitta och ta emot skit, tänkte att jag lika gärna kan fortsätta med det. Vad är det för mening liksom? Även om jag helst av allt skulle vilja skrika som Erik:"Nu får det fan vara nog!"
En vacker dag skriker nog jag också..

Jag kan i alla fall bjuda på lite bilder!

Snart ska jag hoppa in i duschen för att sedan bege mig på Vilhelmina för klippning och inhandling till trädgårdslandet som jag och Erik slet med igår kväll och en halvtimme idag. Det kommer bli toppen. I år ska jag lyckas.
Jag söker jobb, jag söker utbildningar, jag har långa samtal med kommunen och jag samlar vuxenpoäng som aldrig förr. Jag önskar jag kunde slänga allt i en sopsäck och åka till Umeå på fredag för brännbollsyran, men så verkar inte fallet. Även om jag "borde vara hemma med Lukas"(en sån sak som BARA mammor för höra!!), så var både jag och Erik så peppad för brännbollsyran, men ja. Lukas skulle ha det bra även om vi for bort en natt, vi borde däremot vara hemma och göra alla måsten i veckan. Det är sjukt stressigt här hemma just nu, så stressigt att vi knappt får i oss mat för magen är överstressad, till på köpet ska man få några slag i magen också. Nä, det är verkligen inte vår tid just nu, och jag är så glad att Erik är hemma.

Uäck!

Jag måste börja med att utnämna mig själv till wonderwomen.
Jag startade veckan fylld med tvivel om att jag ens skulle hinna hälften av allt det inplanerade för denna vecka.
Så fel jag hade!
Jag har redan en sån här vacker torsdagkväll hunnit göra bort all svenska,trots krångel med det tekniska. Det betyder med andra ord att jag är klar med kursen, har skickat in sista uppgiften, ska hålla ett litet tal på sista lektionen på måndag och sen är det över. Den här svenskakursen har varit givande och rolig, den har inte varit jobbig för fem öre, men vilken lättnad ändå att den är över!
Dessutom har jag krattat klart alla gräsmattor, de som anser att vi har liten gräsmatta (jag har allt hört!;)) ni kan komma och kratta till hösten! Vi har väl ungefär kört bort 8 fulla skottkärror från varje gräsmatta, vilket betyder sammanlagt ungefär 24 fulla skottkärror! Och då krattade vi ändå i höstas! Hujedamig. Men nu är även det gjort. Framsteg. Våren bjuder på en hel del arbete. Det ska göras ved, det ska krattas, det ska röjas, det ska planteras. Snart ska potatisen ner i jorden. Och till på köpet kan man ju dra på sig lite extra jobb, som att renovera sovrummet och borra bergvärme. Smart.
Vilket leder till nästa, jag har målat grundvarvet på taket i sovrummet.
Till på köpet har jag tvättat typ 48 maskiner tvätt, jobbat, och faktiskt njutit av dessa fina dagar tillsammans med världens finaste lilla kille, och njutit av de vackra kvällarna i solen.
Och som om det inte vore nog, så har jag även hunnit med att träffa Marcus och Blanka och lilla Leo som var hemma. Leo, den stackarn, (eller det kanske egentligen är Marcus och Blanka det är synd om?) har kvällskolik och skriker allt vad lungorna klarar av några timmar per kväll. Det var då jag passade på att mysa med honom. Jag tror inte det uppskattades.

Men till den absolut värsta hör detta,
vår kompost blev inte okej. Den stod i vatten nu när snön töade bort, vilket gjorde att komposten blev för blöt och full med flugor. Som om det inte var nog äckligt luktade det pyton, och den står för nära huset. Detta innebar för oss att vi skulle måsta tömma komposten, spola ur den, flytta den, och börja om på nytt. Eftersom vi började kompostera i höstas, har det ju inte hänt något nu i vinter, och det är inte hunnit hända nånting än heller.
Alltså, det var inte jord vi skulle rensa ur, det var närmare bestämt 3 kärror blöt, möglig gammal mat.
Jag lovar, det var det värsta jag varit med om. Det var värre än att rensa avloppet, tänk er att rensa avloppet och det var så äckligt varmt att det osade om det.
Jag tänkte såhär, måste jag spy så är det ju bara att spy i skottkärran, jag lär inte se skillnad på vilket som är vad plus att det redan luktar värre än värst här.
Erik gillar inte det här med komposten på samma sätt som jag. Han skulle hellre betala de extra kronorna för att få slänga all frukt och grönt i soporna. Jag har försökt att förklara för honom att den handlar inte om pengarna, men han tycker ändå att det mest är besvärligt. Därför kände jag att jag kunde inte tvinga honom till att skotta ur den, det var något som jag tvunget måste göra själv.
Så jag målade dit mustaschen och intalade mig själv att jag har de där musklerna som jag inte alls har. Ni som tycker att jag ser klen ut, ni skulle bara veta. Jag spottade i händerna och körde igång. Jag var ju tvungen att köra skottkärran full med blöt äcklig mat uppför slänten, (vilket betyder att skottkärran hamnade i precis lagom höjd för att jag skulle få lukten rakt upp i nosen) in i skogen och tippa av det där. 3 kärror senare, och nu är jag slutkörd. Men, komposten är värd det.
Jag hoppas att Erik blir lycklig när jag talar om det för honom. 

Imorgon ska vi gratta Tilde och det betyder grillning hos syster och övernattning för att sedan väcka Tilde på lördagmorgon (då hon egentligen fyller år) med glasstårta, och jag ska inviga min nya sommarklänning som jag äger tack vare Johanna.

Vad jag är sjukt lyckligt lottad. Det är så vackert här ute på landet kvällar som denna så ni anar inte.
Ni som är sugna på att flytta till by, har ni sett på blocket att det finns ett hus här till salu? Man kan alltid lägga ett bud! Latikberg är den vackraste by jag någonsin sett, vilhelminas bästa skola och dessutom en underbar liten förskola och till och med en liten affär har vi här! Tveka inte!

Tävlingsnarkoman?

Kontakten bröts med Lycksele, så jag hittade en till tävling.

Nu tävlar jag om detta armband från
branderdesign.tävlar gör jag här.

Jag har ju såklart inte tid att sitta vid datorn egentligen, så adios.
Ska jag hinna måla taket i veckan behöver jag ett mirakel. Ett mirakel!
Eriks vänliga ord hjälper mig en bra bit på vägen i alla fall.

Varför sluta nu?

Finns ju fler tävlingar!Jag tävlar om ett presentkort på 300 kr från 
Elodie Details hos Carolina. Var med och tävla du också.

Hög varv!

Vilken givande kväll detta har varit!
Inte nog med att grillningen var toppen, jag har krattat klart en gräsmatta och fixat jordgubbslandet, så har jag fyndat dessa härliga kläder till Lukas på halva priset!

Också är jag med och tävlar igen,den här gången vill jag vinna en produkt från Koziol.
Tävlar gör du
här!Jag känner mig på högvarv!

Slappardag!

Efter en vecka med sjukt mycket stress tog vi en helkväll igår med Niklas och Amanda, tyvärr var jag så trist och bjöd på tacos, men kvällen bjöd hursom på många skratt.
Imorse fick vi sovmorgon, thank you Luke.
Sen målade jag väggen andra varvet, ett varv kvar sen är det bara att fortsätta med taket! Jag välkomnar träningsvärk med glädje.
Vi sov lunch alla tre, Erik och Lukas liiite väl länge så jag blev uttråkad och gjorde kvällens efterrätt.
Efter det har vi varit ute och krattat och lekt och grejat i småskvittret. Nu är vi nyduschade, middagen står dukad på altan, och endast svärföräldrarna saknas.

Regnet rör mig verkligen inte i ryggen, tvärtom så var det sjukt härligt att somna till det när det smattrade på taket i torsdagkvälls, och jag kände mig lyckligt lottad som får bo här, med regn som smattrar på taket.
Det lilla skvitter som var idag, förutom en lite mer ordentlig skur i morse, märke vi knappt av när vi var ute.

Nej, nu ska magen bli rund och go, ser fram emot efterätten!

Jag tävlar, igen!

Nu tävlar jag igen, ni kan vinna en av dessa fina trikåmössor på den här bloggen.


Grillbesatt

Erik blir som galen så fort man kan ta fram grillen, då ska det grillas minst en gång i veckan.
Jag kan lätt bli less på grillat, därför ska jag göra en mörkchoklad cheesecake till efterrätt på lördag.
Helt plötsligt längtar jag så mycket till grillning på lördag! ;)

Vi har ju redan firat lillebror en gång med smörgåstårta och hela köret, men eftersom halva familia var borta då så ska han firas igen ikväll. Fusk, tycker jag, så jag stenvägrar. Nej, jag skämtar såklart. Jag firar honom gärna två gånger! Mer god mat i min mage!
Eftersom det fortfarande borras här, och i dag utanför Lukas sovrumsfönster, så åker vi ner till mamma nu på nån timme redan, så fort Erik har tid att vara med Lukas så jag får duscha. Då får han sova lunch hos mamma i stället, i lugn och ro. Och umgås extra mycket med morbror Daniel.

Nej, om jag ska ta och leta fram en outfit för dagen så allt är klappat och klart när jag får duscha. Det blir inte så svårt, då jag inte har så överdrivet mycket att ha på mig. Vill ni skänka kläder så be om min adress!

Nu vill jag inte köpa kläder, utan funderar istället på att bränna pengar på blommona inom en snar framtid.. får jag?

Drömmar!

Jag har hittat ett barnrum samt ett lekrum på internet som jag älskar!
Åh, vad jag längtar efter att få inreda för barn och gå vild med både färger och former!
Som det ser ut nu så kommer nog våra barn få varsitt sovrum, och ett gemensamt lekrum.
Men, det ändras ständigt här. Vi som äntligen hade bestämt hur utbyggnaden skulle se ut har nu ändrat oss igen, eftersom huset skulle sluta på ca. 270 kvm (med källaren som vi planerar att använda) och det är ju bara sjukt. Nu blir det en våning, (fast mest troligt ett litet loft på den våningen i alla fall), en våning med ett vardagsrum och 3 sovrum. Tur var väl att vi hann ändra oss, eftersom vi igår fick ett överraskande samtal om att de ville komma och borra här i dag.
Bergvärmen har på något sätt varit väldigt avlägsen, som en dröm som aldrig kommer bli av, men nu är den på gång på riktigt. Det har borrats hela dagen, och vi har spikat tak och en halv vägg med råspont. Jag är inte så supertaggad på att hålla på överhuvudtaget när jag drog på mig en snorförkylning i söndags, men jag har hjälpt till ändå och vi har slitit som djur, och nu börjar faktiskt förkylningen kännas bättre också. Det är alltså vårat sovrum vi håller på med nu.. Nån gång måste väl det blir klart också?

Dagen i lite bilder

Här är det gamla taket. Jag hatade det här taket mer än allt, det är bland det fulaste jag vet i ett hus. Jag hade gärna stått och spikat tak i kök/hall/vardagsrum, men eftersom fler väggar ska rivas där i framtiden känns det aningen meningslöst. Så vi kör på sovrummet så länge!Så här ser det ut ikväll. Det ska såklart målas vitt, men inte ikväll. Kanske nästa vecka. Fint blir det i alla fall, jag är så lycklig,så lycklig.Så här har utsikten varit hos oss idag. Det är den här som haft ett himla liv för sig hela dagen, och det är så skönt att det är tyst nu. Dock står allting fortfarande kvar på gården, eftersom hål nr.2 ska borras imorgon.Lukas tyckte det var fantastiskt spännande, jag förstår inte att han faktiskt kunde sova idag. Han har stått i fönstret mest hela dagen och skrikit: "Biii!" (Bil för lastbilen), och knackat och vinkat i desperata försök att fånga uppmärksamheten utanför.Ett tag tänkte han ta fönstervägen utLukas har hittat sin absoluta favorit, sin spegelbildJag får ju inte glömma råsponten som är på väg upp,den ska såklart också målas vit. Awesome.Tapeterna blir nog i ganska mörk grå, inte för mörk.. men ganska. Fast det är inget besämt än, vi har inte köpt tapeterna ännu. Vi kanske ändrar oss då. :)
Erik har servat bilen på kvällarna, och medan han har gjort det försökte jag teckna av en bild på Lukas. Det var fantastiskt roligt, även om slutresultatet ser mer ut som en docka, eller ett skelett, än Lukas eller ens en bebis. Men, övning ger färdighet, nästa gång kanske jag lyckas bättre!Nu tillåter jag mig ett glas vin eftersom det är söndag imorgon! :)

Måndagslyx

Erik är hemma igen, efterlängtad!
Så fort Lukas somnade för typ en kvart sen började Erik montera upp en rullgardin i sovrummet som han köpt på IKEA..
Han behövde en hjälpande hand, och när vi är klara test rullar han ner gardinen och säger: "Känner du stämmningen?"

Jag sprang ut ur sovrummet.

Nu är det dags för kladdkaka,jordgubbar och grädde/glass. Det smiter jag inte i från!

Det är något visst med äkta kärlek!


Minst 50% av gångerna då jag skickar sms eller ringer till Erik, så håller han oftast på att skicka sms till mig samtidigt, ringer till mig medan jag skriver till honom eller så skriver han till mig när jag ringer honom. Telepati!
Oftast när jag sitter och tänker på nånting börjar Erik prata om just den grejen.. häftigt!? 
Det är något visst med äkta kärlek! ;)

Nu tackar jag för mig, facebook.
Jag har avaktiverat mig. Synd för Erik?! ;)

Nu ska vi äta lite frukt och sen ut och leka i sista snön.

Snart helg

Veckan hittills har varit galet stressig, mellan dagis, jobb, handling och matlagning. Jag skulle aldrig någonsin få för mig att jobba heltid så länge vi har småbarn. Kanske när barnen flyttar hemifrån! Jag förstår verkligen inte alla mammor som gör det, och pappor också såklart. Ni gör det bra.
Känns som att jag knappt hunnit gosa med Lukas i veckan överhuvudtaget. I måndags när jag hämtade honom från dagis vart det i alla fall inte så sent, så då kunde vi vara ute och busa i 1.5 timme. Han är så full av energi, och det bästa är att det smittar! Sen låg vi på golvet igår och mest bara myste, lite lite bus, och även i morse innan det var dags för dagis blev det tvmys. Tanken var att jag skulle göra bort att skolarbete idag medan Lukas är på dagis, eftersom jag inte jobbar idag.
Behöver jag tala om hur mycket som är gjort?
Jag har sprungit, duschat, stickat, dammsugat och skurat golvet och faktiskt gjort allt för att slippa skolarbete.
Jag har gjort allt för att roa mig med annat, till exempel lockat håret.Synd att det blir platt på en gång nästan.

Nu har jag ju faktiskt någon timme kvar innan det är dags att hämta hem mitt lilla mirakel, så jag får väl så lov att drunkna i böckerna.. Det är inte jobbigt egentligen, det är bara tråkigt. Tror det beror på snön som låg på marken imorse när vi vakna som gav mig fel start. Jag brukar aldrig längta till sommaren, men nu får det jävlar vara nog. Tur att solen lyser nu i alla fall.
Jag ska argumentera men jag vet inte om vad? Det får vara precis vad som helst, men det är sjukt svårt att komma på nått.

Snart är det helg, i helgen kommer Stina och Emelie hem, dom ska jag träffa. Där med basta. Annars kanske en tripp till syster? När helgen är över kommer min älskling hem igen, han har varit borta för länge för sitt eget bästa. Miss him i do, yes.

Nä vet ni vad. Så här kan jag ju inte hålla på!

Tomt

Erik for imorse, det känns konstigt. På fem veckor hinner jag bli van vid att ha honom hemma, vilket gjorde mig stressad när jag blev tvungen att planera dagis efter jobb. Även Lukas har hunnit bli van och gick runt och leta pappa imorse. Det är så tråkigt, men inte så mycket att göra åt. Det vore härligt om han i alla fall vore så nära att man kunde hälsa på honom på helgerna. Men, på måndag är han ju hemma igen. Det blir extra jobbigt när Erik tycker att det är så fruktansvärt jobbigt att fara. Han vill ju såklart vara hemma han också. Livet kan vara bra orättvist ibland.

Lukas är på dagis nu, och det är också konstigt. Att vara helt ensam hemma. Men jag har mängder av skolarbete som jag ska dränka mig i nu. Och mängder av massa gott i kylen så jag kan tröst äta.
Jag önskar dock att jag hade en private jet, då hade vi spenderat helgen i haparanda hela familjen.

Varje gång när Erik ska åka på jobbet får han ont i magen kvällen innan, så ont att han måste lägga sig eller sätta sig ner. Jag får svårt att andas. Det känns som att någon trycker på bröstet och varje gång jag tar ett andetag så värker det i hela kroppen. Det är såklart psykiskt. Men det slår aldrig fel, varje gång han ska åka blir det samma sak.
Han är ju min älskling, vi är ju ett team. Vi funkar bäst tillsammans, och vi har alltid roligast tillsammans. Så är det bara. Det är klart man mår dåligt när man inte får vara med varandra.
Men jag är så glad att jag har honom. Han är den mest fantastiska människa jag vet. Jag kan sitta och titta på honom i timmar och bara känna mig så otroligt tacksam över att jag har honom. Han förtjänar bara det bästa. Han är en sån som man flyttar till Latikberg med. Jag skulle flytta till världens ände, om han ville det. Mitt hem är där han är.
Han är en sån som mar skrattar med, även om man inte tycker att hans skämt är särskilt roliga.
Han är en sån som har skitiga kläder på stora tillställningar, och det gör honom bara charmigare.
Han är en sån som aldrig skäms för sig själv, för den han är. Därför skäms ingen annan för honom heller.
Erik har en sjukt tydlig gräns mellan att vara ansvarsfull och vuxen, och att svepa en öl kortast tid. Det är nästan så att han kan slå om det när han känner för det, åt båda hållen.
Han tänker aldrig på sitt språk och drar de mest vulgära skämten oavsett om det är småbarn med eller folk han inte känner. Det kommer han aldrig ändra på.
Erik är sig själv. Oavsett tid, rum eller sällskap. Och jag älskar honom mer för varje dag som går. Att vi passade så bra tillsammans kunde jag aldrig tro. Vi är gjorda för varandra. Att jag träffade honom är det bästa som hänt mig. Det ledde till att han släpade med mig till Latikberg, och tillsammans har vi världens finaste Lucky L. Han gör mitt liv magiskt, och jag ser fram emot att dela resten av mitt liv med honom.

Det kommer utan tvekan att bli ett fantastiskt liv.Hela familjen, Lukas i magen.

Valborg -10

Valborg blev toppen, trevligt sällskap och gott i magen.
Igår tog även Daniel ett valborgsdopp, som börjar likna en tradition.
Ifjol råkade Erik slänga nödstoppen till skotern i vattnet (det var öppet på ett ställe), och Daniel ställde sig på knä på iskanten och skulle sträcka sig efter nödstoppen. Han trillade såklart i vattnet med huvudet före. Men det gick bra!
I går skulle de lägga ut gäddsaxar på bäskån, men när vi kommer dit säger jag på en gång att isen inte kommer hålla, såg knappt ut som det var någon is. Men de skulle såklart testa ändå, så Daniel går ut och ställer sig på isen och det går ju bra, sen ställer sig Erik bredvid.. Vi som står på land ser som en platå runt om dem som sjunker, Erik känner att isen sjunker så han kastar sig i land, Daniel dock.. hann inte riktigt med och badade upp till midjan ungefär. Men det gick bra det också!

Igår firade vi lillebror som blivit 20, med smörgåstårta och kladdkaka hos mamma. Vi fick såklart med oss en bit, och åt smörgåstårta både igår och idag till frukost. Lyx! Och det finns fortfarande kvar! :)

Det finns mycket bra saker med att bo i hus, bland annat potatislandet. Så jag längtar efter att få sätta årets potatis! Vi har mer potatis än vad vi klarar av att äta upp på ett år, och det är alldeles toppen eftersom vi är riktiga potatisätare. Det är guld värt! I år ska jag även försöka få till ett grönsaksland bredvid vårt potatisland. Behöver jag upprepa att jag älskar mitt hem?

Jag fyndade som sagt på Second hand.
Mässingljusstakar som jag sprayade svarta, och här är resultatet.Jag köpte även en liten burk för socker, så nu får det alltid stå framme!
Den var bajsbrun, så den fick också bli svart.Idag ska vi ha middagsbjudning. Jag ska göra en vitlöksdoftande kycklinggryta som är helt fantastisk.
Med middagsbjudning hör det till att städa och feja hela dagen! Jag är taggad.
Får se om vi kanske ska ta en paus från städningen och hälsa på farmor och farfar också idag.

Imorgon börjar Erik jobba igen. Det betyder att den lilla värld vi levt i de senaste 5 veckorna är ett minne blott, och vi måste tillbaka till verkligheten. Så är livet!
Vi ska i alla fall ta tag i sovrummet nästa vecka då Erik kommer hem, så vi har ju något att se fram emot. 
Nästa vecka bjuder på att sätta upp nytt tak!