Ut med det gamla och in med det nya!

Sen mars har vi ju bara rivit och rivit och rivit i huset.. Det tar sin tid!
Tråkigt göra är det också, och skitigt. Men gratis!
Nu har vi i alla fall börjat se ljuset, förra veckan när Erik var ledig grävde de runt hela huset för att kunna göra i ordning grunden innan vintern.









Nu väntar vi på några gruslass som ska dit och sen är det bara att börja operation husgrund. Det är det målet vi har innan vintern, att få till grunden. Sen kan vi ju hålla på hur mycket som helst invändigt i vinter. Vi har dessutom några fönster som vi köpt in som står och väntar, så det känns extra taggande att få till grunden så huset står bra och framförallt rakt, så vi kan sätta in nya fönster sen!
Dock är jag ju inte till någon större hjälp, speciellt inte med dessa förvärkar. Hade ett låååångt samtal med barnmorskan imorse så nu får vi se vad som händer härnäst.

Det nya iallafall, efter allt detta rivande har vi fått in det första nya i huset! När vi ändå höll på gräva upp så passade vi på att gräva upp avloppet, brunnen ligger bara ca.7m från huset så det var väl ingen större ansträngning, men nu är det gjort och avloppsrören är bytta! :)

Kommentarer
Postat av: jeanette wallin

Men gud vilket fint hus ni verkar ha köpt! Kul att renovera från grunden och få det precis som man vill :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback