Hundringen!

I onsdags hade vi sista anmälningsdagen för bröllopet. Trots det fick vi in några efteranmälningar, men det gör inte oss nånting. Nu är vi uppe på pricka hundra gäster. Jag vände mig till Erik och sa:
-"Vad har vi ställt till med?"
Och han svarar muntert:
-"Fest!"
Ja, nog lär det blir en fest så det står härliga till. Jag håller tummarna att det blir en trivsam och fantastiskt rolig fest, men vi är förberedda på det mesta och inställda på att ingenting kommer kunna förstöra vår kväll, varken stök eller överförfriskade gäster!

I går kväll packade vi bilen full och drog till svärföräldrarna. Det var skönt med ett dygns ompyssling och att bli lite bortskämda. Vi sov i stugan, och Lukas sov med farmor. Trots att klockan ringde 06.30 så var det skönt att dra sig en minut i sängen, och sen kliva upp och sätta sig framför vedspisen några minuter. Så nu längtar jag ännu mer efter vår vedspis, ingen kamin kan slå en vedspis! Visst vill vi ha kamin också, och det är mysigt när man ser elden, men det är något speciellt med en vedspis.
Nu har vi i alla fall suttit och skissat på lite ritningar igen, ändrat lite och kanske bestämt oss lite. Det blir nog en utbyggnad för vår del, och ett liv på hjortronberget!



Efter att vi kommit hem igen gjorde vi ett ryck och målade påsadlingen runt fönstret och satte dit elementskyddet. Erik och Anders bytte ju ett till fönster förra veckan, så nu har vi gjort klart att arbete runt det. Det vart så fint, så fint. Det är härligt med nya fönster. Nu har vi bara ett kvar att byta, och det nya fönstret står här hemma och väntar på att bli insatt. Sen har vi bytt alla fönster vi kan byta. Lukas fönster byter vi inte, eftersom det ska bli toalett där. Och det lilla fönstret i köket kan vi inte byta förän vi har golvvärme, eftersom det ska bli ett fönster utan element under.
Ju mer vi hinner göra klart med "det gamla huset", ju roligare känns det med utbyggnad!

Nu ska vi fixa lördagsmaten, frågan är om mina grabbar har tid att hjälpa till då de gärna spenderar lite tid såhär. ;)



Kommentarer
Postat av: Hannah

Så himla tråkigt att vi inte kan komma! Hade så gärna velat det!! :( Gift er en gång till vettja!! Vi varken vågar åka eller "kan". Så många mil i bil en helg klarar inte min rygg av ens nu, o flyg får man ju inte.. buhu!! :'(

Men ni kommer verkligen få en fantastisk dag!!!! :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback