Min kärlek,mitt allt

Sitter hos syster och pluggar även fast jag inte behöver plugga, i väntan på att lektion ska börja. Dagens arbete var jag så bra och gjorde bort för 2 veckor sedan, så nu förbereder jag min inför nästa arbete. Det är pluggandet går över förväntan, hur bra som helst.

Jag har pratat med min kärlek, som precis fått sluta jobba och sätter sig snart i bilen och åker hemåt. Vi pratade om Marcus och Blankas bröllop förra året. Erik är fantastisk, han är underbar och jag älskar honom mer än vad mitt hjärta klarar av. Jag har så många fina minnen med honom, men ett av dom finaste är bröllopet i Östersund förra året. När festen var slut och vi kommit tillbaka till stugan så bytte vi till bekvämare skor och gav oss ut på en promenad. Det var 25 grader varmt ute, även fast det var mitt i natten. Vi hittade en gångstig och till vänster om oss var det stora lägdor med utsikt mot sjön. På andra sidan fanns det gamla timmrade hus, gamla staket, gamla träd och allting var bara magiskt och vackert. Jag ser det så tydligt framför mig att det känns som jag fotat det. Jag kan till och med känna värmen och lukterna från blommorna och träden. Efter ett tag la vi oss i gräset på en av lägdorna och njöt av utsikten, det fanns inte att spår av någon annan människa och det enda som syntes var våra spår i gräset. Det kändes som att vi var helt ensamma i hela världen. Det var så otroligt vackert och vi låg och pratade om livet, Marcus och Blanka, Lukas och oss. Magiskt var det, så otroligt magiskt.
Det är snart 5 år sedan jag och Erik träffades, och jag ser fram emot flera magiska år fulla med kärlek. Vi har dessutom världens finaste son tillsammans nu, och jag ser också fram emot fler fina barn tillsammans! Han förtjänar allt och mer därtill.

Idag går jag på lektion med ett stort leende. Fan vad fint det är att leva.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback