Inga fler sura miner!

När jag blir stressad då hamnar jag på noll. När jag annars kan vara rätt effektiv och positiv så blir jag som helt förlamad. Jag har glad att jag har mina ljus här i livet sånna här gånger, jag är glad att jag har Erik, som står ut med min panik och min svammel, och Lukas som inte direkt hjälper till när jag blir stressad utan snarare motarbetar mig. Men jag är så glad att jag har honom ändå, ett litet leende och han sänker min puls med 100. Hjärtegull!
Dessutom är jag otroligt glad att jag har så fina vänner som både genom sms och låååånga samtal, lyssnar på mitt tjat och gnäll, hjälper mig igenom och får mig att stå kvar på jorden. PLUS att jag har en wonderbar syster,mamma och svärmor som ställer upp helhjärtat! Ikväll kom svärmor ut igen och var med Lukas, och det är verkligen en tygnd som lyfter från axlarna när jag vet att jag inte behöver ha med honom på dagiset (som sagt, han gillar det INTE när han måste leka själv och jag städar). Nu har jag bara nästa vecka kvar att städa, och svärmor har sagt att hon stannar till varje kväll efter jobbet för att passa pjuklarven. Och inte nog med det stannar hon även till imorgon för att jag ska kunna städa innan Erik kommer hem, så jag ska få umgås med honom när han kommer. Hon är toppen! Ni är toppen allihopa och jag skulle inte stå på benen en dag utan att veta att ni finns där!
Och som att jag inte har haft nog med hjälp, så ställer Anders och Anna upp och barnvaktar på måndag, eftersom dom ändå är hemma med en annan aningens mer lurvig bebis. Jag andas ut!

Nu ska jag göra ett ryck, göra bort alla måsten som är kvar för veckan, så kan jag sova lugnt i natt.
Nu är jag en glad mamma igen!
Får bara hoppas att Lukas är med på noterna och sover lugnt i natt han också.. gärna sovmorgon imorgon, skulle inte sitta fel, då jag fått kliva upp tidigt några mornar nu. Plus att karln i huset kommer hem imorgon, min älskling, mitt hjärta, min bättre hälft och min själsfrände. Underbart, livet är väl alldeles för underbart!

Lukas är verkligen en liten stjärna, jag ser så mycket Erik i honom att det är galet. Det är helt otroligt att se hur han uttvecklas nu och jag är så glad att jag har chansen att få vara hemma med honom, se hur han växer och utvecklas. Han är verkligen vår skatt.

I helgen bär det av till Lycksele en sväng för att gratta storebror som fyller år. Det är alltid lika trevligt att fara dit.

Lite bitterhet finns dock kvar..
jag fick köra svärmors bil ikväll när jag for och städade, och hrrrmm vad min bil är skitig! Bara det blir plusgrader en ynka dag så jag får tvätta bilen, PLEASE?! Sen får det fortsätta vara minus och härligt vinter!
dock dom här skitminusgraderna på 5-7 minus är inte alls så värdefulla, det var härligt nu när det var riktigt kallt, ni som missade soluppgångarna och solnedgångarna dessa dagar ni missade något magnifikt! Och så härligt det är att få burra på sig ordentligt med kläder bara för att hämta posten! :)

Nu var det väl nytta jag skulle göra.

Kommentarer
Postat av: Storasyster

Vad fina ord... vi ska alla vara glada att ha dig som vän,syster osv.

En glad mamma är en bra mamma, så är det!!! :)

Jag är glad att kunna vara till nån hjälp ibland för det är alldeles för sällan som jag kan det.. :/

Om jag själv fick bestämma skulle jag vara det oftare :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback