Förändring!

Japp, imorse när vi hade lämnat på dagis, och hade en hel dag utan plugg eller jobb, så satte jag och Erik igång med att bygga ihop möbler och förändra här hemma!
Vi har ett litet litet sovrum, och tidigare har vi haft ett litet litet skrivbord med datorn på inne i sovrummet (det enda som rymtes på skrivbordet var skärmen och tangentbordet), och det har varit lite väl trångt, speciellt sen jag började plugga. (Aninges jobbigt att ha alla papper på sängen och försöka få nån ordning på pluggandet). Dessutom är det inte särskilt roligt att ha datorn inne i sovrummet. Så nu har vi flyttat tvn till en annan vägg, och satt in ett skrivbord i vardagsrummet. Jag tycker väl inte att det är så jätte roligt att ha datorn i vardagsrummet heller, helst skulle jag väl gömma den i en garderob i källaren (det finns inget mer osocialt än dator!) Men jag är ändå helt galet nöjd, skrivbordet vart toppen, och ja, man gör det man kan på en pytteliten bostadsyta!



Erik och Lukas gillade datorn i vardagsrummet och har suttit och poppat John Fogerty hela em.



Nu fick jag även ställa fram mina fina ljusstakar (som tidigare stått i fönstret i brist på bättre plats), som jag fyndade på mios rea!



Så här blev det med tvn, tvbänken ska såklart ha ben men det glömdes bort på ikea förra veckan, så det får vänta tills nästa ledigvecka i stället. Skrivbordet är alltså till vänster här, och där stod tvn förut. Så tvn står ju nära soffan nu, men det tror jag inte gör så mycket.




Den här tavlan hängde tidigare där tvn nu står, så nu får den hänga i hallen.



Dessa stenar får pryda hallmöbeln.



Trädet från Åhléns funkar bra att förvara nappar på! Även om vi har en nappar burk från cult design också, det finna mycket nappar här hemma! :) 



Där tavlan nu hänger i hallen, satt förut två tavelhyllor. Dom får nu sitta i köket och visa upp mina fina kokböcker som man fick köpa med aftonbladet (tror jag det var?)! Här har vi även ordtavlan, och en bild på Erik, Anders och Rebecka när de var små.




Även Lukas fick en tavelhylla för att ha sina fina böcker på.



Igår när Erik kom hem hade han 4 (!!) överraskningar! Det första var hurtsen till skrivbordet, den andra var lackhyllan ovanför, den tredje var dessa härligt gula tulpaner som ger oss världens vårkänsla, och det fjärde var en härligt röd haglöfs tröja som jag kommer bo i tills den går sönder! Jag fullkomligt älskar den! Än så länge klagar jag inte på att han jobbar i haparanda, ca.2 mil från IKEA, Haglöfs outlet och fjällräven (naturkompaniet kanske det var?) outlet! Nu måste jag bara planera in någon helg då det passar att jag hälsar på honom så jag får shoppa själv.. :)

Sovrummet får vänta med bilder, även hallen är iiiinte riiiktigt klar.  
Idag,efter att vi förändrat hela vårt hem (typ) så hoppade vi på varsin skoter och åkte till järvsjön för att med gott sällskap mysa i det härliga vädret och fika gott! Vi skulle inviga Markus och Marias nya mackjärn, gick väl inte riktigt som planerat.. så fikat blev väl inte överdrivet lyckat, men det var tur att vi alla tänkte samma tanke och hade med oss 8 semlor! :) Till slut fick vi även till kläm mackor som fick godkänt!
Och efter middagen ikväll så åkte vi till Granberget för att kolla på Malou och Tildes slalomtävling. Det drog ut på tiden så vi missade andra åket, men det var kul det vi hann se!

Och jag har även tagit tag i stickningen igen, det går undan må jag säga och jag minns inte att jag var såhär bra!
Körövningen igår var sjukt rolig, och jag ser fram emot nästa.

Jag tycker även att folk ibland har för mycket åsikter och på det har jag bara att säga att ALLA BARN ÄR OLIKA! ALLA!
Dessutom, om man är så olycklig så tycker jag att man ska ta tag i det, istället för att trycka ner andra för att må bättre.
Nu ska vi trycka i oss sista semlorna, lite chips och dipp och mysa, min älskling är awesome, och jag älskar honom av hela mitt hjärta. Och det vet han om!

Kommentarer
Postat av: stina

jag tycker det blev skit bra och du är så duktig. jag önskar du kunde komma hit och inreda åt mig också! och YOU GO GIRL. ni är världens bästa familj med världens bästa unge! PUSS


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback