Tisdagkväll

Såhär, en tisdag kväll, sitter vi framför datorn- ibland hela familjen, ibland bara några av oss. Lukas är lite snorig, lite trött (upp kl.6 som sagt, sen bara en timmes sömn idag), så han kräver lite extra mys. Då passar vi på att kolla sidor som IKEA och MIO tillsammans.
Och det är kul att vara överrens!

I vårat framtida kök, kommer ett köksbord likt detta från MIO att få ta plats
EK, rejält, slipbart, och med plats för inläggsskivor (helst 2!).



Sen ÄLSKAR jag pinnstolar och är så glad över de vi kom över på prima prylar, tror vi gav en tjuga per stol, till atlan.
Till köket blir det nog något liknande, fast nya. Fanns fina svarta på MIO för 995 kr/st, sen fanns dessa på IKEA för 399kr/st. Tror till och med att vita kan passa bättre till vårat kök (om det blir nu blir som vi tänkt oss).



Jag älskar dom, fullkomligt älskar dom!

Sen har vi även bestämt oss för att sälja våran sängram och sänggavel. Det passar inte in i sovrummet så som sovrummet ska se ut när vi är klara, och det är för stort för vårat lilla sovrum.
Vi köpte dessa för ca 1.5 år sedan, gaveln kostar 1495kr och ramen 1695kr. Vi har dock inte bestämt vad vi ska ta en, det finns en liten liten skada på ett av hörnen på gaveln. De är i ekfaner.

Så här ser gaveln ut.
Hyllorna man ser är alltså sängbord som går att dra ut, ramen har en vägg som täcker dessa.
(svårt att förklara, men serien heter MALM, så ni kan ju alltid kolla i IKEA katalogen!


och såhär ser sängramen ut




Är någon intresserad så är det bara att höra av sig! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback