Lillsiksjön!

Idag har vi bara varit hemma och dona på, efter 5 dagar med skoterturer kan det bara vara skönt att fixa lite hemma också. (om inte annat ett måste ibland!)
Men igår var vi som sagt på lillsiksjön. Vi blev ett härligt gäng innan slutet och när det bara är trevliga människor med glada miner kan det inte bli annat än lyckat.



Vi lägga oss lite här och var för att få plats allihopa, det blev många härliga timmar i solen och Lukas var inte den enda som låg och snarkade! :)

Fam. Mannelqvist hade med sig muurikkan, så det blev stekning av hamburgare i mängder.



Jag vet en som aldrig tackar nej till en hamburgare.. :)



Lukas hade som sagt en kompis med sig, så han hade lite extra roligt just igår. Däremot lämnade Lukas in några timmar och låg och snarkade i skoterpulkan, så då fick vi underhålla Agnes med annat! När Lukas var vaken så var dock denna vattendunk helkul. Agnes puttade handtaget åt ett håll, och Lukas puttade tillbaka, också skrattade de. Härliga små barn! (Syns det att Lukas inte samarbetade med mössan och solglasögonen igår?)



Tack för en perfekt påsk!

Kameran används flitigt här hemma, och jag är så glad så glad över våran kamera! Den tar så fina bilder, och när man fort ska fånga ögonblicken med småbarn är den alldeles toppen! Många fina bilder har det blivit men alla bjuder jag inte på! :) Fler ska det bli!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback