Fredag

En hektisk vecka har det varit!
Tisdag var det kontroll på BVC, och lunch med Eriks mor o mormor. Onsdag var det paltbjudning hos mamma, under dagen när det var så fint väder passade vi på att vädra ordentligt här hemma och städa bort allt katthår. Städade även Eriks bil, så snäll var jag. Inte för att det spelar någon roll för honom om bilen är städad eller inte. :p Sen fick vi stressa hem efter paltbjudningen för att Erik skulle överraska mig med en klippning, han hade så snällt bett sin kusin komma och klippa mig, eftersom jag inte fick klipptid förän 10 juni och var lite deppad över det. Så Erik är faktiskt ännu snällare än jag! Han är bra söt. Jag är numer rätt korthårig, och jag trivs. Torsdag bar det av till Umeå, för då skulle vi göra ultraljud på Lukas huvud för att se så det inte blev nått tokigt när dom använde sugklockan så mycket. Men allt såg helt normalt ut! Det var så skönt att höra. Inte för att det skulle göra nånting om det var nått fel, han är bäst ändå. Men det är skönt att veta om hur läget är i alla fall. Och idag var vi tvunga att åka in på vilhelmina igen för att fara på socialförvaltningen och fastställa faderskapet. Så nu är det gjort, från och med nu heter Lukas Strandberg i efternamn och inte längre Mårtensson, och vi har nu gemensam vårdnad. Så underbart mysigt att det pirrar i hela kroppen. Jag kan inte förklara med ord vilken lycka det är att se Lukas och Erik tillsammans, att Lukas faktiskt är här med oss nu, och att han är min och vi är en familj. Som vi drömt om det! Att Erik säger flera gånger per dag `Tack för Lukas älskling´ gör inte mig mindre känslig och ah, jag skulle kunna sitta och grina hela dagarna över all lycka.

Imorgon får vi äntligen vara hemma en hel dag, det behöver Lukas som har varit lite grinig dom här senaste två dagarna. Men han vill ju vara hemma såklart! (Eller så kan det ha med magknipet att göra;)) Erik hade planerat en heldag med skoterkörning, eftersom det skulle bli rätt fint väder och han har ju knappt kört skoter i vinter. Men sen lånade han ut skotern till Anders och sa:`Jag vill ändå hellre göra nått mysigt med familjen, vi kan gräva ner oss i slänten´ och ja, han är fantastisk. Jag har världens finaste lilla familj.

Nu hör jag ljudet av ett gäng skoteråkare, så nu ska vi till att äta blåbärspaj med mörk choklad och marsmallows. MUMMA!

Jag ska återkomma och spy lycka över min blogg en annan dag. Och är det nån som behöver lite så delar jag gääärna med mig! (om det inte märks?)

Kommentarer
Postat av: Annelie

snyft, va fint du skriver vännen...

sitter här och gråter...

Men nästa helg är det min tur att umgås med er :)

Postat av: Anna

Spy all lycka du vill, jag suger i mig som en svamp!

2009-03-23 @ 09:58:10
URL: http://norrlander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback