Underverk

För er som inte har sett honom än kan jag tala om att jag har världens sötaste bebis. Jag önskar att jag kunde lägga ut bilder! Men bilderna är förstora och vårat internet för segt. Dålig kombination!

Han har alltid varit väldigt lik Erik, även fast det funnits spår av mig också i det lilla ansiktet. Men nu blir han bara mer och mer lik Erik och alla spår av att han överhuvudtaget kom från mig kommer nog att försvinna. Han är hur som hellst sötast, och det skadar verkligen inte att se Erik så tydligt i honom dom här kassa veckorna då Erik är borta. (Även fast det egentligen är mest synd om Erik som måste vara borta).
Nu blir han bara roligare och roligare för varje dag, inte för att tiden då han var nyfödd (sova-äta-bajsa-tiden) var nånting annat än underbar, så blir det så mycket roligare nu när han skrattar och leker och pratar och hittar på hyss (som att rulla genom hela vardagsrummet på under en minut- GO!). Varje dag är så värd att ta vara på, jag är så glad att jag lät det mesta glida förbi för att ta vara på tiden då han var nyfödd, så jag verkligen kunde njuta, och det tänker jag fortsätta mer. Det är en underverk, ett mirakel, som just nu ligger i babygymet och pratar med clownen. Att vara mamma är det bästa som finns, för honom är jag lika viktig som han är för mig, och det är en härlig känsla.

Nu är det dags för Lukas favoritprogram svampbob fyrkant (jag måste göra en beställning på barnfilms klassiker så vi kan byta av nickelodeon innan Lukas blir en svamp han med) efter det ska vi gosa och leka nån halv timme-timme innan det är dags för kvällsmål och spjälsäng.

Vad händer annars? Jag slipper nog vattna den nysådda gräsmattan ikväll eftersom det varit molnigt idag, så ikväll blir det bara blommorna som ska vattnas.
Och vi planerar en resa till Stockholm snarast, förhoppningsvis får vi sällskap av Johanna och Daniel på grönan?
På söndag kommer Stina och Jacob och jag längtar så jag spriiickeeer!! Jag saknar Stina på tok för mycket, och hon är på tok för bra. Och Jacob också såklart. (Mest Stina!)  ;)

Nästa vecka ska vi till Umeå och köpa virke till källartrappen. (weehoo..) det finns inget tråkigare än byggmax. Men jag har planerat in ett besök på myrorna för ett alldeles speciellt mål, sen tänker jag även hitta en liten present till Agnes eftersom hon är så söt och växer så man ser skillnad från gång till gång.

Lukas har förresten världens bästa farmor, som var hit ikväll och även igår(så Luke ska få lite närkontakt nu när jag är förkyld och försöker undvika honom lite..), och igår hade hon med sig en påse körsbär och jag åt så jag fick ont i magen. SÅ GOTT!

Vidare till underverket, HAN ÄR FANTASTISK VÅRAN BEBIS!

Kommentarer
Postat av: stina

fasen vad dåligt planerat att komma till Umpe när vi är hemma! ;) men.. vi får ju ses en massa ändå. tur!

Postat av: Anna

Låter som en riktigt guldklimp, jag vill också spana på honom! När åker ni till sthlm? Tell me och ring mig isf (073-052 76 75) så styr vi fika eller bebispowerwalk eller grönan eller vad som helst, om tid finns såklart :] Kram

2009-07-06 @ 14:29:16
URL: http://norrlander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback