ändrade planer

Nej, i stället för en tupplur blir det en tur på sparken, frisk luft och dessutom får jag åka hela tiden nu. Förut brukade vi turas om att sjutsa varann men nu får jag åka konstant, inte helt fel.
Dessutom måste jag upprepa vilken förträfflig människa Erik är. Han är bortom mitt förstånd, helt perfekt på alla sätt och vis. Jag känner mig lika nykär varje gång jag ser honom, när ska det vända? Och hur ska det gå när det vänder?;P Äsh, jag älskar honom för mycket för att det ska vara riktigt hälsosamt. Men oj, vad jag njuter av min blivande familj. Fast jag och Erik har alltid sett oss som en egen liten familj. Inte så konstigt kanske.. Han är toppen och jag känner mig så lyckligt lottad!

GOTT NYTT ÅR! Jag ser fram emot 2009 och allt vad det innebär, kommer bli ett toppenår! 2009 är vårat år, så är det bara.

Kommentarer
Postat av: Anna igen

Jag tror man kan vara nykär hur länge som helst, bara man vill och kämpar för det. Jag har ingen erik men jag har en robert och ibland är jag fortfarande så nykär att jag nästan spricker, trots att vi kämpat på i fyra år tillsammans. Jag håller alla tummar jag har för dig och erik, ni är fina fina.

Postat av: Linnea

i will darling, i will. Kommer du till umeå något mer innan explosionen?

när planerar ni förresten bröllopet? 2010?2011?

2009-01-04 @ 15:23:53
URL: http://linwe.blogg.se/
Postat av: Annapanna

Nyårsafton var grejt, verkligen. Jag ska lägga upp massvis med bilder idag och hoppas på lite bilder från din sida också, när tid och ork finns. Kan tänka mig att allt blir lite mer komplicerat med en bebismage :] Skönt att ni hade trevligt också! Jag saknade verkligen hemma, jag är så van vid kyliga minusgrader och gnistrande snö när jag skålar in det nya året. Hoppas latikberg är finfint och att ni trivs. Kram

2009-01-05 @ 08:00:07
URL: http://norrlander.blogg.se/
Postat av: linnea

Det kan jag ju i och för sig räkna ut. Nä, stanna hemma du och ta det lugnt. Vila allt du kan så ses vi ju sen! 2012 blir bra :) Vi mår bra, vi pluggar båda två, vilket känns lite drygt, jag hade gärna haft jullov en stund till. Men här sitter jag, varvar bloggandet med plugget och drömmer om ledighet. Bara 3,5 år kvar som tur är :)



När tänker ungen komma ut?

2009-01-06 @ 12:52:08
URL: http://linwe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback