Regnig söndag

Det börjar kännas att hösten närmar sig, även om det har varit sol har det inte varit särskilt varmt i skuggan, eller i vindarna! Men alla som känner mig vet att jag är mer än nöjd, ju fortare hösten kommer, ju fortare kommer vinter och jul!
Jag älskar hösten, jag älskar mörkret och det ruggiga vädret, och jag älskar snön.
Dessutom kommer julen bli ännu bättre i år när Lucke är med och firar sin första jul!

Förra veckan då Erik var hemma var nog den bästa veckan på hela sommaren. För det första åt vi i vanlig ordning lunch hos gammelmormor Greta, där jag alltid äter hjäl mig för det är bara massa gott till lunch där. Sen lyckades vi fylla upp frysen lite grann med lite bär, och Erik är nog mer än perfekt. Inte nog med att han tycker att det är kul att gå på IKEA, så tycker han att det är kul att plocka bär! :) Jag har tur jag.
Sen så älskar vi våran inglasade altan, vi kan sitta där varje kväll, hur länge som hellst. Men våra gäster har i regel en tendens att kasta in handuken innan det börjat mörkna (och det är ju då det bästa kommer!) så oftast har jag och Erik suttit själva ute, druckit te och tänt ljus och bara myst. Men förra veckan hade vi först en kväll Markus och Maria på besök då det blev blåbärspaj och kaffe/te långt efter mörkret lagt sig och ljusen tänts, och sen hade vi Sussi och Jocke här som också gärna satt med oss på altan in på småtimmarna. Helt toppen!
Förutom det så njöt vi mest av varandras sällskap, pysslade på ute, var lyckliga och förälskade över öronen och livet bara flöt på.
Helt ärligt, ni får kräkas om ni vill, men jag är så lycklig att det känns som att jag går på moln. Det kunde inte bli på annat sätt att av Erik, som är helt magnifik, fick vi världens finaste son.

Idag har vi en innedag, det regnar och det gillar vi såklart. Men vi ska ändå försöka oss på en promenad senare.

I veckan då Erik har varit borta, satte jag bara en sak på schemat och det var att kasta in ved. Jag tycker jag har gjort det rätt bra, med den lediga tid jag har. I går satt jag och Lukas och läste sagor, vi har fått så fina sagoböcker från olika håll men jag är livrädd att Lukas ska förstöra dom. Men han var nöjd av att sitta i mitt knä och titta på bilder, inte röra! :) Sen läste vi en av hans böcker som han får slita i (en tyg bok), vilket han kanske tyckte var roligare.

Annars så är jag mest bara tacksam nu, och går på moln. Jag är tacksam över min lilla familj, över resten av våra familjer som hjälpt till så otroligt mycket och fått allting att gått så smidigt sen vi fick Lukas, över vårat liv, över våra val, och såklart över all kärlek vi har i vårat hem. Jag trodde aldrig i mitt liv att man kunde älska någon som jag älskar mina grabbar. Det är helt enkelt fantastiskt.

Ps. Lukas första tand har börjat titta upp!

Kommentarer
Postat av: stina

ni är så mysiga, hela familjen. PUSS!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback