Underbara höst. (V.20)

Jag älskar hösten, hösten och vintern.

Just nu håller jag på att ska framkalla lite kort, alltid ett nöje. Jag har blivit duktig på att framkalla. Ska bland annat förstora ultraljudsbilden. Originalet ska vi ha inne i vårat sovrum, men ska ordna en liten större bild till bebis rum.

Annars har jag haft migrän en härligt sväng här på natten/morgonen. Känner mig fortfarande halvdöd, så nu ska vi strax på vilhelmina och käka tacobuffé. Ladda upp lite grann, så känner man sig nog piggare sen.

Erik har fått hjälp av Robin idag, så dom har lagt golv på altanen. Vi ska nog köpa plåt till taket idag också.
Känner mig rik, så jag tror jag ska glädja min älskling med ett par skor. Det behöver han, absolut. Och jag vet att ett par han gillar,så det blir nog riktigt bra. Han kommer att bli glad. Hoppas jag. Han har ju så svårt att ta sig för att köpa dom själv, så nu tar jag saken i egna händer. Kanske egentligen för min egen skull, eftersom jag är så otroligt less på att han alltid har ett par skor som är så otroligt slitna? I så fall, vilken kärring jag är!

Nu är grabbarna klara, så nu ska vi åka ner. Sen ska vi till Henrik o Hannah ikväll. Hannah fyllde år igår.

Måste bara berätta att en dag i veckan när jag jobbade på dagiset här i Latikberg så for vi en sväng med barnen, ett litet äventyr, och jag hade tre små tjejer i min bil. Också åkte vi förbi vårat hus, och en tjej säger:"Här bor Erik o Sandra,det vet jag!" och då säger jag, -"ja, kolla om ni ser Erik, han kanske är ute och bygger på altan!" så dom börjar spana, erik står där och vi vinkar glatt hela bilen också säger samma tjej: -"Va snygg han är!" och en annan tjej svarar: -"Ja,va snygg han är!" Haha, dom är toppen. Visst är han det sa jag, och ena tjejen bestämde sig för att hälsa på och berätta för Erik hur snygg han är.
Min pudding.

Gick inte att förstora bilden, det var för låg upplösning på den. ANNELIE!? Fixa! (Puss!)

Annars rullar allting på, bebis sparkar så det gör ont, men än så länge är det en njutbar smärta. Hårda sparkar och slag, vet inte vad vi har gjort för att bebis ska vara så arg. Men det är mysigt att känna, speciellt på morgonen och kvällen när jag ligger ner känner man det, då kan vi ligga med händerna på magen en evighet. Varje spark är unik och underbar.
Köpte en skitsnygg mössa när vi var i Lycksele på åhléns.  En uggla var det. Den skulle jag ha lagt in en bild på! En annan gång. Snygg var den i alla fall.

Kom just på en genial idé och ska pröva den, då kanske jag kan beställa efter bilden.

Kommentarer
Postat av: Storasyster

fixa hit och fixa dit hmmm hur stor hade ni tänkt er att förstoringen ska vara?

2008-09-19 @ 20:21:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback