Att det ska ta slut när det är som roligast!

Fick ett överraskningsbesök av Johanna i torsdags. Egentligen var väl inte planen att hon skulle komma hit direkt på torsdagen, men till vilhelmina skulle hon i alla fall. När jag tänker efter så fanns det nog ingen plan? Men hur som hellst slutade det med att hon sov här, vi åt paj och annat gott, surrade till halv 2 på natten. Tiden flög verkligen i väg! Jag som brukar somna ungefär vid den här tiden, halv tio-tio? Det var verkligen toppen i alla fall, att få surra av oss. Vi har ju alldeles för lite tid att surra nu för tiden. Hon som är chef och allt, och jag som ska bli mamma. Tänk vad det har blivit av oss?
Sen surrade vi nog en timme till innan vi slocknade. Fredagen startade vi med en lunch på stenmans och sen for vi upp till Heligfjäll. Gud så jag har saknat Johanna! Vi gick förbi och hälsade på stig och carin, som faktiskt kände igen oss efter några missförstånd. Så då följde Carin med oss och gick kamratstigen och vi gick igenom allting vi fick göra när vi var där med skolan. Så mycket minnen, det var helt underbart. Sen tog vi en liten genväg tillbaka därifrån så vi fick gå en liten sväng i skogen, otroligt mysigt. vi gick och beundrade gårdar och hus, fantiserade och drömde. Det var så fantastiskt fint, jag hade kunnat gå där tills solen gick ner. Men sen blev det varmkorv innan vi drog ner på vilhelmina igen.
I lördags for Johanna till umeå, för att sen åka till sundsvall på söndag. åh,vad jag vill ha hit henne. Jag visade faktiskt henne ett hus här i Latikberg, som jag visste att hon skulle bli helt förälskad i. Så hon flyttar säkert hit snart och blir bonde, eller skogshuggare?

På lördagseftermiddag fyndade jag på blommona, tack vare Johanna, en skit snygg ljuskrona till våran altan. Helt perfekt! Sen for jag till mamma,som var barnvakt. Så jag tog med mig Malou och Tilde och gick en promenad till domus, för att mamma skulle få vila lite som var förkyld. Vi handlade äpplen till äppelpaj, och lite grönsaker och dipp inför kvällen. Sen gick vi tillbaka till dala,mamma sov som en stock, Malou och Tilde såg film medan jag gjorde pajen. Just precis när pajen var klar kom ingvar och då började vi med maten! Gjorde en supergod pastagratäng!
Det var praktiskt taget först och främst köttfärssås på botten, sen pasta över (skruvar), och sen blandade vi matyoghurt och ost och bredde över, strödde över lite extra ost också;) Fast i köttfärssåsen hade vi curry, också var det pastassås i,med smak av tomat och basilika. Jätte gott! Efter det åt vi paj, vilade ner maten, och sen gick vi en promenad med hundarna. När vi kom tillbaka gjorde vi i ordning grönsaker och dipp och Malou och Tilde hade en föreställning för oss. Sen såg vi sing a long ,och sen fick jag tyvärr bege mig hem. Hade tänkt stanna längre,menmen. Saker blir inte alltid som man tänkt sig.

Idag har jag tagit det ganska lugnt, har varit sån storm ute. jag har klippt mamma, städa lite grann i garderoberna, tagit ett fotbad och gått en promenad. Måste njuta av hösten så länge den varar. Smäller bara till så blir det vinter. Smäller bara till så ska vi på BB också. Känns långt kvar nu, men när jag tänker på att vi redan är i vecka 21 så har det ju gått ganska fort! Nu ska jag fika lite,sen ska jag lägga mig. Imorgon kommer äntligen Erik hem. Fast det här veckan har gått otroligt fort och jag ville inte att den skulle ta slut, så känns det verkligen underbart att ha hem honom igen. Vi har mycket planer i veckan, så vi får väl se vad vi hinner med. En middagsbjudning,en pizza, och en tripp till stugan hade vi tänkt hinna med, beror på hur det går med byggandet. Han är så duktig min älskade. Erik kan allt.

Nu är bebis på väg att slå sig ut igen, och det har börjat göra såå ont i huden att jag bara vill slita av den. Men när det inte gör ont njuter jag verkligen ,det finns ingen bättre känsla i hela världen än att ha ett litet liv som växer inom sig, att vara gravid och att bli mamma, det är det bästa som finns. Längtar så det knakar. Som vi längtat efter våran egen lilla familj. Nu är det på gång. Och det kommer att bli toppen!

Nä, fikadags var det.
Erik är bäst,ingen protest.

Kommentarer
Postat av: Jeanette wallin

TUSEN KRAMAR OCH GRATTIS TILL BEBISEN I MAGEN!

Postat av: idamari

ÅH, kamratstigen. Vilka minnen. Hoppas du mår fint. Kram/Idamari

2008-10-08 @ 18:56:28
URL: http://maire.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback