Tisdag

Internet har inte riktigt velat funka sen vi flyttade på datorn, men nu är det som det ska igen.
Har nyss ätit middag, Erik försvann, och nu funderar jag på om jag ska våga dricka kaffe ikväll eller inte. Dagens stora fråga.

Hur som hellst, så var vi på MVC idag för kontroll, och det visade sig att min mage är för stor. (?!)
Det var första gången hon mätade magen idag, och den låg över normalt. Och hon lyssnade på hjärtljuden, som vi har gjort många gånger förr och vi har ju sett bebis på ultraljud och bara hört och sett en. Men kan det möjligtvis vara så att det är två? Lite panik, faktiskt. Nog för att det vore roligt, men nästa gång kanske. Samtidigt kan det vara så att jag bär bebis högt upp, och det är därför magen är stor. Men bättre för stor mage än för liten antar jag?
Annars såg allting bra ut, alla värden och allt. Jag hade till och med lyckats gå upp några kilon. Nu börjar jag komma till den nivån att jag gärna skulle stanna. Jag börjar känna mig allt mer som en flodhäst.
Har kommit fram till att det bara är när jag suttit en stund som jag får ont i revbenen, så det är väl då det trycker på. När jag står eller ligger går det bra. Så jag får väl sluta sitta helt enkelt.

Vi har haft en riktigt härlig dag idag.  Men jag skulle gärna jobba. Verkar nu som att det inte blev nånting den här veckan, och det känns sjukt och konstigt och riktigt tråkigt. Jag vill ju jobba, åtminstone nån dag varje vecka, så känns det ju bättre. Fast jag har ju faktiskt gjort det hittills, men så är det att vara springvikarie. Fick i alla fall återgå till mitt kära gamla sommarjobb i fredags och det var en fröjd. Härligt att se att ingenting har förändrats. Dessutom jobbade jag kväll och tjiho för ob!

När Erik kommer tillbaka så ska vi spela lite tvspel.
Men jag vill se äntligen hemma också.
Fast vi borde hinna både och. Ska väl vara halloween special på äntligen hemma och jag hoppas verkligen att Bosse tänker göra några gravkransar och inspirera mig lite. Eller är det möjligtvis så att jag är den enda som tänker på hemmagjorda gravkransar när halloween står för dörren? Jag håller tummarna.

Förresten, SÅ SKA JAG SNART LÄGGA UPP EN BILD PÅ MAGEN! Snart!
Kanske till och med ikväll. Till alla er som är för långt härifrån för att kunna se den med egna ögon. (Ni ska bara veta vad det rör sig nu!)

Kommentarer
Postat av: Anonym

åh, jag älskar din mage mer än allt i världen. jag är typ dödligt kär i din bäbis redan. kanske blir en snygg kille jag kan gifta mig med sen?

2008-10-28 @ 20:20:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback