Lördag

- en kyss att bygga en dröm på

__

Jag är för pigg för mitt eget bästa. Jag har varit uppe sen klockan 7. (?!) paus för reaktion.

Jag tror jag mår bättre av att sova tills det verkligen är dags att kliva upp, och sen vara sur för att jag är trött och vill sova mer och vill inte kliva upp. Nä, det gör jag ju såklart inte. Självklart mår jag bättre av det här. Det är mysigt, jag har egentligen inte varit upp sen 7, jag vaknade 7. Då gjorde jag upp eld, sen gick jag och la mig igen, sen har jag gått ner och lagt in. Också har jag legat och lyssnat på radion. Det är rätt mysigt, så egentligen är jag nöjd.

Men det är tråkigt när Erik är trött. Vore ju bättre om han bara följde mig. Vaknade när jag vaknade, var trött när jag var trött. Men icket. Igår kväll var Erik jätte trött och jag jätte surrig. Ingen särskilt rolig kombination. Så han somnade och jag räknade mina egna tår en halvtimme till. Och ändå är det jag som är uppe först?
Inte illa,minsan. Det har satt sina spår att kliva upp och göra frukost åt honom antar jag.

Igår kväll hälsade vi på Eriks mormor, Erik gick iväg typ en halvtimme och pratade i telefon medans vi satt och skröt på hur otroligt fin kyckling är. som för tillfället är rätt namnlös. Kärt barn har många namn.
Då kollade vi i alla fall vädret, och mormorn satt och suckade lite lätt över att: "Jaha, nu ska det snöa imorgon igen, där ser man. Det tänker nog aldrig sluta snöa!" Medan jag gjorde ett litet diskret glädjeskutt och såg framför mig hur träden var alldeles vita och fina igen. Älskade, älskade snö!

Och älskade, älskade jul! Tänka sig att imorgon är det 4 advent! Helt otroligt underbart.

Julfikade igår med brudarna, så härligt det var att ha dom hemma. Tyvärr hade vi ingen glögg, men julfikat dög ändå, med några koppar te. Så härligt att surra bort några timmar. Fick till och med en present av Stinken, fresh från Oslo, men egentligen var den inte till mig utan till bebis.

Det har inte börjat snöa än i alla fall ser det ut som.. Jag ska hålla mina tummar och njuta av den här dagen.

Kommentarer
Postat av: stina

det var härligt! det är så skönt att vara hemma

Postat av: Annapanna

Hur hade ni det på jul då, hann du med allt du tänkte? Jag blev helt bestört när jag hörde att ni skulle skippa sillen, sill som är det allra bästa!

2008-12-29 @ 11:36:13
URL: http://norrlander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback