V.15

Äntligen V.15!

Blev ett sent blogginlägg ikväll, men Zara kom på besök så vi har suttit och snackat skit i några timmar!
Tagit igen lite grann, var en evighet sen vi hade en sån här kväll.
Det har varit mysigt, och jag hann göra bort det mesta jag hade tänkt göra innan hon kom så det är städat och rent också.

Annars har det rullat på bra idag, trots den hårda natten!
Av nån anledning så kunde jag inte somna förän vid halv tolv. Skulle upp klockan sex. sen vaknade jag halv fyra och kunde verkligen inte somna om! Spelade ingen roll vad jag gjorde, det gick inte! Somnade just vid sex, sov till sju och var sjukt trött när Micke kom och hämta släpvagnen och vi drack en kopp kaffe. (väl behövd kopp kaffe!)
När jag tänker efter tror jag nästan att det var fler som var trötta på jobbet? =) Det rullade på bra, vi tog det lugnt. Skönt med fredagar när de flesta städen är bortgjorda och det finns inte mycket man måste göra. Så jag har haft en lugn dag.
Nu är jag ledig ihelgen, det är därför jag kan vara uppe så här sent. (det här är väldigt sent för mig). Jag är ledig hela veckan sen jobbar jag fredag, lördag och söndag. Toppen! Så grabbarna ska ha en riktigt killkväll här på lördag och sen ska dom på dansgalan. Tjejförbud ska det tydligen vara! Så det blir nog roligt för dom, passande att jag jobbar den här dansgalan också så jag slipper sitta här med dom. =)
Ska bli mysigt att få hem/hämta en fylle-erik också någon gång på natten, han är hemskt mysig i onyktert tillstånd. Han är alltid mysig, men med lite alkohol blir han så över öronen nykär.
Men de ringde från Myltan och frågade om jag kunde jobba där på torsdag i barnguppen, det ska bli kul! Var ett tag sen jag var där nu, får se vilka jag kommer sakna och om det kommit några nya stjärnor dit.

Nu längtar jag till sängen, vi har verkligen världens skönaste säng (om man inte frågar Stina..) ;)

Måste bara visa en bild på en gungälg från ikea som vi ska köpa till våran bebis, ska köpa den i november när vi far på ikea. Den är så ruskigt snygg!


Sen har vi även hittat ett skötbord där som jag tycker är helt perfekt. Har inte hittat nått som jag gillat förän nu.

Det är precis som jag vill ha det! Kommer bli perfekt.

Vi har redan hunnit planera så mycket att det känns som det här barnet ska komma nästa månad. Men det kommer gå fort till februari!

Nej, nu säger jag godnatt.
Nu ska jag lägga mig i renbäddad säng.
På måndag kommer Erik hem! Så jag längtar. Min kärlek.
(Pusspuss).

Kommentarer
Postat av: stina

längtar du inte efter mig? :(



och nej, eran säng är HÅRD OCH HEMSK. och skötbordet var fabfabfab!



PUSS


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback