V.15

Det var minsan tur att det blev fint väder idag, för oj vad jag har fått mycket gjort! REDAN!
Nu ska jag äta lite, bebis är hungrig, sen ska jag fortsätta. Jag är effektiv och har faktiskt verkligen sett fram emot de här lediga dagarna.

Tänkte bara passa på att blogga lite. Varför vet jag inte? Jag har ingenting vettigt eller roligt att dela med mig av. Men och andra sidan, när har jag det? Och blogga måste jag ändå! Där ser man. Tur att det åtminstone är frivilligt att läsa, och inte på första sidan av VK.

Jag såg en av mina katter jaga fåglar, och ni skulle ha hört min utskällning! Vilka ramsor man kan få fram i stundes hetta. Det är så klart alldeles för hemskt för att skriva här, och jag är glad att jag inte har några allt för nära grannar. Men jaga fåglar, det gör bara inte mina katter! Jag ska kunna mata fåglarna i vinter och njuta av att sitta och titta på dom, och ekorren, utan att katterna ska vara till besvär.

Förresten tror jag att min trogna ekorre som jag hade här i vintras, som satt på min bro och åt pepparkakor, är död. Vi hittade en påkörd ekorre här utanför på vägen, och erik tog en spade och kastade bort den. Där har troligtvis ett antal fåglar kalasat på den stackars ekorren. Sen hittade nog nån av mina katter den nere i skogen och bar snällt hem den och la den på bron. Den var ju.. inte särskilt vacker. Jag är i alla fall säker på att det var en ekorre för svansen var kvar, resten var ganska.. ja.
Hur som hellst, så har jag i alla fall begravt den nu. Fin cermoni var det, chicks var med så jag antar att det var hon som la den på bron. Så gick det för den ekorren! Har i alla fall sett en ny levande ekorre springa här omkring också, hoppas den är lika social.

Nej, nu ska jag äta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback