Länge leve mångfald!

Som ikea säger!

Nu har jag inte bloggat varje dag, hemskt vad ni har gått miste om?! Nä,inte alls. Men vi var i alla fall till sundsvall igår, och det var toppen! Träffade johanna, fick mig lite nya plagg med en hjälpande hand av henne. Jag bara stod i provrummet medan hon kom och kastade in kläder. Inte helt fel!
Sen var vi ju såklart på ikea några timmar innan vi åt med Johanna, och därefter for hemmåt igen. Men soffbordet som jag så länge har längtat efter fanns inte. Och jag var så besviken att jag kunde sätta mig ner och gråta. Men det var bara att bita ihop, handlade en hel del annat så det gick pengar ändå. (det brukar ju inte vara nått problem att göra av med pengar på ikea..) Köpte i alla fall tyg så jag kan sy lite nya gardiner, tänkte att det är dags att plocka bort mammas gardiner och skaffa egna, fräscha! Så det skulle jag ägna mig åt idag, medan Erik med hjälp av en snickare i byn, byter ytterdörrar och påbörjar lite smått på bron/altan. och vad händer?! Ja, jag hinner ju i alla fall sy gardinerna till köket, men när jag håller på sy grejen som ska hänga framför handukarna på den där hyllan, så går nålen av! Det är sådana här gånger man känner att man inte bor i vilhelmina.. var nära på att hoppa in i bilen och köra ner för att köpa en ny nål. Men tog mitt förnuft till fånga och har städat upp lite efter gubbarna som redan tidigt imorse hade bytt källardörren! Det blir kanonfint, fram för allt så himla toppen med EN dörr och INTE två, som vi hade förut. och att den är vit, förut var den ju blå. Det blev så ljust och fint i källartrappen. Kan bara tänka mig hur fint det kommer bli i hallen! Nu ska vi ju då måla en av väggarna i trappen mörkare, så det blir nog inte så ljust innan slutet.Men det är snyggt ändå!

Det var allt som hänt dom har två dagarna. Jag hoppas att Emelie eller Linnea får tid att köpa tyg åt mig idag, både till hokuspokus stolen och till babysittern. Det glömde jag totalt bort igår.

Köpt förresten nya tallrikar och dom är då jäkla snygga! Allt är snyggt.

Nej, adjö så länge!

Kommentarer
Postat av: Hannah

dom passade inte så jag måste komma på nå nytt. men vad vettetusan. får gå en sväng på alla klädaffärer som finns.:) hur äre med maggen?:D

Krams


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback