Melodifestivalen

Just precis i detta nuet sitter jag nästan i soffan med min kärlek och kollar på melodifestivalen, undantaget att jag har gått till datorn för att skriva här. Nu berättar juryn sina röster, vi tror att The Ark, eller cara mia kommer att vinna, men det återstår att se.

Vi har haft en hemma kväll, för första gången på väldigt många lördagar. Vi har ätit ostkrokar från dollarstore, physalis och popcorn, till det har vi druckit vin med hallon. Från och med nu älskar jag hemma kvällar på lördagar med vin, men från och med nu kommer jag alltid att vilja ha vin på lördag kvällar. Både ont och gott i den här hemma kvällen.
Vi har haft det mysigt i alla fall. Jag älskar den här kvällen.

Dessutom är lägenheten så fin att jag bara stormtrivs att sitta i den. Vi shoppade lite på dollarstore idag,
fyndade lite grann, och har nu inrett lägenheten med allt det nya och städat lite. Trivs som fisken i vattnet, handen i handsken!
Man mår bra av att sitta i den ikväll =)

Idag har vi varit i strömsund, och kollat på när Anders tävlade. Hur kul som helst, var väldigt spännande och Anders var riktigt duktig! Det var kul att se, och tur hade vi med vädret också! Gick inte ens ha jacka på sig, jag hade fleecejacka, och den gatt jag ta av mig för det var så varmt när man stod i solen.
Jag såg även en kille som tog körkortet samtidigt som jag, Joel, som bor i Ström (som han skulle ha sagt), men han såg inte mig, eller så kände han inte igen mig. Trist, men dagen var lika kul för det.

Jag och Erik har haft ovanligt mycket tur idag, kanske det som gör den här kvällen så förbaskans bra. Först så kom vi inte till tävlingen förän 10.30, och den började 10, men då hade den blivit försenad, så den hade inte börjat än! Sen smög vi iväg under en 20 minuters paus till dollarstore, för att köpa en hylla, och trodde inte att vi skulle hinna tillbaka tills Anders skulle köra, och just när vi ska gå och ställa oss för att kolla på tävlingen igen, när vi kom tillbaka då, vem ställer sig inte redo för att starta? Jo,Anders, så vi kom precis i rättan tid. Riktigt tur, för omväxlingsskull, vi som alltid har maximal otur.

Nu ska jag återgå till min pojkvän, och melodifestivalen.

Ha en bra kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback