Måndag

Skit bra dag är det idag!

Kattungarna väckte mig kl.05.30. Då var jag inte så glad men knepigt nog riktigt pigg. Sen lyckades jag somna om igen efter att jag brottats i en halvtimme med kyckling! Kyckling av alla! Kyckling är lugn och fin och snäll och den bästa och alla dom andra brukar bråka! MEN IMORSE! Då var kyckling på dåligt humör tror jag. Hon lekte med pappersbit,efter socka,efter handske, efter matta. Suck suck suck.
Som sagt, somnade om vid 6. Kvart över 6 vaknade jag igen, inte kyckling den här gången, vi var sånna ovänner att hon höll sig borta från sovrummet. Men däremor alla andra tre sprang runt runt runt I SÄNGEN! (Vi har ingen sovrumsdörr heller så jag kunde inte stänga in mig). Näe,så då låg jag och lyssnade på radion, tills kl.7, men då började ju julkalendern på radion så då lyssnade jag på den, teskedsgumman! Väldigt mysigt faktsiskt, sen kom jag på att julkalendern på tvn går ju kvart över 7 så då klev jag upp snabbt som attan och klädde på mig och såg den.
Sen fikade jag, borstade tänderna, gick ut och skottade snö för att sotaren skulle komma.
Sen såg jag våra bästa år medans jag väntade på sotaren, och efter att han varit här var jag ut och flyttade eriks bil så jag kunde skotta där den stått, sen tog jag på mig täckbyxorna och pjäxorna och gick upp till skidspåret och åkte 2.5 km! Grejen är den att dom hade inte trampat spåret på typ en vecka och med tanke på hur det snöade i helgen så gick det väldigt väldigt tungt, det var typ minst 20 cm snö att gräva skidorna igenom, på en del ställen upp till 40 cm. Plus att mina skidor var ovallade så jag gled bakåt stup i ett. Det var hårt! Tungt, men nu är det gjort och jag känner mig pigg och snygg och bra.
Sen flyttade jag förresten min bil också som stått i mer än en månad, helt översnöad, och skottade där den stått. Efter det var jag ute och körde en sväng med den så den inte ska frysa ihop totalt. :)
Toppen dag har jag haft.

När jag kom hem efter det åt jag en macka med skagenröra på. Mums!

Nu sitter jag mest och väntar på ett sms från linnea för att höra om hon får vara ledig, för jag vill komma och hälsa på.

Och jag håller tummarna för jobb nr 3 jag har sökt. Det jobbet vore toppen! Chansen att jag får det är kanske 20% högst, så.. nej men jag håller tummarna! Nu måste jag lägga in i pannan, diska, och sen ska jag vänta på att klockan blir senare så jag får äta middag. Det blir god god middag till mig själv idag!
 
GUD VAD ALLT KAN VARA SÅ JÄVLA BRA!

Förresten så är Erik bäst, och jag fick ett sms av han igår som troligen gjorde att jag tog mig upp så tidigt i morse.
Jag älskar allt omkring mig, jag älskar vårat hus, jag älskar snön, jag älskar att julen är på väg, jag älskar erik, jag älskar mina vänner för dom är faktiskt bäst, bättre än alla andra vänner (så det så), jag älskar att stina kommer hem. Jag älskar att det snart är ett helt nytt år med nya förväntningar,nya planer, nytt år. Ett helt nytt år som kommer att bli totalt olikt det här året, även om det här året varit riktigt bra, så kommer nästa att bli ännu bättre.
Jag är så jävla lycklig helt enkelt.

Peace

Kommentarer
Postat av: carita

duktig du är som åker skidor ! ;) men nu äre kört,mig får du ihnte med på spåret nå mer för nu har du tjuvtränat så då skullejag bara framså ännu dåligare än vad jag är !;D

2007-12-04 @ 23:08:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback