Vilken sådan förvirrande kväll

Mitt humör ikväll vet inte hut. Jag förstår inte alls själv vars tankarna kommer ifrån, eller vad jag egentligen tänker eller känner.
Det jag vet är att Erik är underbar och jag gör allt för honom, och i kväll känner jag mer än någonsin en sån här det-är-han-jag-vill-ha- känsla. Jag skulle inte ge upp honom för nånting i världen, han låter mig vara precis som jag är, om det är ett vrak eller inte. Jag får skrika på honom, gnälla på honom, älska honom, sakna honom, hur bra kan det inte bli? En helt egen syndabock för alla situationer! =) Självklart vet han att 98% av gångerna jag är arg på honom har det inte alls med han att göra, och han vet att jag älskar honom mer än allt och att det är går över, i samband med studenten. Han gör egentligen ingenting som jag kan vara arg över, han ger mig allt. Jag är bortskämd, han skämmer bort mig, och jag är oändligt tacksam för att han har valt att finnas i mitt liv!

Föurtom det känns det bra att studenten närmar sig, det behövs verkligen. Där är jag mest förvirrad, när jag ena sekunden är så lycklig för att allt snart tar slut, och andra sekunden så megadepp över betygen. Förhoppningsvis löser det sig, och jag har faktiskt tagit tag i det idag! Jag har faktiskt gjort en del idag, känns absolut inte fel, plus att jag har hunnit med lite qualitytime med min syster. Dock fick jag inte köpa en mobiltelefon till hennes äldsta dotter, vilket var synd, hade tänkt börja sms:a med henne. Men då är hon ju i och för sig bara 8½ år. Kanske får lära henne msn? Ingen dålig idé!

Varför sitter jag här och bloggar klockan 23.13 en måndagkväll? Ja,jag har sovmorgon imorgon. Kan inte sova för jag saknar Erik så mycket att sängen känns alldeles för stor och tom för att lägga sig i själv. Men jag ska iaf upp imorgon, på min sovmorgon, för att tvätta och plugga. Se där!

På fredag ska vi fira 50-dagars,vilket också ger blandade förvirrande tankar. Är inte särskilt sugen,faktiskt. Men det kändes roligt med temat på krogen. Troligen blir det så att jag far ner en sväng med Erik och ev. hans kompisar. Då skulle jag nog får roligt. Blir det inte så, far jag nog inte ut. Känns meningslöst och slöseri med pengar. Synd i så fall, på temat då. Det är nog kul, så därför vill jag dit. Det märks väl hur framtiden ter sig. Jag har iaf en prickig klänning jag kan ha ifall jag vill vara 50-tal, och rockabilly kan jag nog mixa och matcha i evigheter.

Jag vill ha en tv i sovrummet, så att jag ska somna lättare. åh! Någon som har en att ge bort? Skänka en tv?
Typ,helst nu på 5 minuter medans jag går och borstar tänderna? inte?
Då hörs vi senare då.

Jag har sovit gott ikväll också,framför tvn i soffan. Jum

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback