Och så var påsken över

Gick fortare än fortast. Och inte hann jag bli nog frisk heller, men jag for ut på sjöarna,fisketävlingarna och skoterturerna hur som helst. Kände då och då hur förkylningen sa ifrån,men jag blåste bort den. Eller vinden kanske blåste bort den? Jag skulle tippa på att jag blåste bort den och vinden blåste tillbaka den.Whatever.
Påsken var underbar, Erik har varit hemma i fem underbara dagar. Nu lyssnar jag på gammal kass musik, vore faktiskt trevligt med gammal bra musik,men är man så pass lat som jag är i detta nuet så njuter man så gott det går med det som spelas. Otroligt underhållande,right?
Idag är jag så slö att jag borde inte få finnas, och så bränd att jag inte kan visas bland folk. Att man ska ha sån otur, jag ser ut som ett monster. Det ser ut som nån hällt kokhett vatten över ansiktet på mig. Vi for ut igår, för att angna gädda (jag kokade en gädda åt Sally,hon åt!) fiska och fika. Självklart när man sitter och pimplar eller ligger på skotern så ligger man ju mot solen, automatiskt, men jag ansträngde mig inte särskilt mycket för att pressa, och se vad jag fick för de. Kunde lika gärna ha pressat,ser jag nu. Huh
Jag önskar att dom kommande två månaderna skulle kunna försvinna, men det ska jag nog inte hoppas på. Egentligen. Fast jag gör det ändå.
Hur som helst är det rätt okey här, just den här sekunden. Jag känner mig på topp, mycket bara för att jag ska troligen få vara med Johanna imorgon, hon är sol. Och sen kommer Erik hem på torsdag,kort vecka för han och det är underbarast. Eventuellt efter Johanna dock, hon är här alldeles för sällan. På ett sätt bra eftersom jag bli så pass överlycklig när hon väl kommer hit, men ändå? Hon kan väl ändå vara här varje dag och göra mig pigg?
Jag är dålig, och glömde kolla upp numret till huset,jävligt typiskt. Men på fredag ska jag göra det, eventuellt nu i helgen eller nästa helg ska vi fara och kolla på det. KANON! Hoppas det är någorlunda, så vi kan köpa det, och få föräldrar på våran sida. Känns ju inte direkt kul att flytta till hus om föräldar inte är med på det. Men det löser sig, vi (jag?) ska nog tala vett i dom. Vad pratar jag om? jag vet ju inte ens om det är vett än?
Jaja,det återstår att se vad som händer. Jag håller tummarna!
Boden blir det ihelgen iaf, skotertävling såklart=) dock ingen stuga med badtunna som jag tänkt mig från början, utan vi åker dit över dagen. Ibland måste man ställa upp och inte bara gnälla. Jag ska ändra min attityd. Mh, jag tror att ett hus skulle göra susen! ;)
Nu tänker jag drömma mig bort någon annanstans. Men järvsjöbor ska vi bli,såsmåningom. Förhoppningsvis redan i sommar. Hey, jag kan leva med att bo i det som det är än så länge, och bygga om nästa år, ofcourse. Bara jag får måla om det rött!

Adjö

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback