Måndag

Jag går att köpas!
Äntligen är kameran beställd, det blev inte jag som valde men jag kan inte vara mer än otroligt nöjd ändå och jag längtar så jag skakar. Jag slänger mig i bilen så fort avin kommer.
Så ja, det är väl okej att Erik jobbar borta när chansen finns att sånna här godheter dyker upp. ;) Som sagt, jag går att köpas. Till rätt pris! ;) Jag ska fota sönder mina fingrar och alla i min omgivning, mitt ansikte kommer inte längre synas utan täckas av denna stolthet. Jag ska fota sönder Lukas så han kommer se blixtrar i sömnen! Och det bästa är att nu har vi den till hela härliga våren som är kvar, och påsk, och dopet! Underbart!

Nu har Lukas precis badat ,så nu är det min tur att duscha.

Det gick i alla fall jätte bra att åka skidor med honom! Fler sånna dagar kommer det bli, vi åkte till lill siksjön och det var en alldeles lagom sträcka att åka. Lukas sov så gott hela vägen. Sen hade Erik glömt bort att han hade jaktmöte så då fick vi åka skoter tillbaka, även det gick jätte bra, Lukas sov då också. :) Vi följde med Erik till strandkullen så Lukas mös lite grann med farmor medan Erik var på möte.

En toppen helg har det varit, verkligen. På söndag förmiddag var jag ut och red med Elin. Hela helgen har varit så mysig.

Nu måste jag duscha, sen ska jag lyssna på Stinas låtförslag till dopet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback