Myskväll

Ikväll kom Erik hem, eller ikväll och ikväll. Ungefär kl.17 var han hemma.
Vi åt en kanongod köttgryta, sen har vi gått en promenad runt byn, nu ska vi titta på idol och dricka te. Jag älskar att Erik dricker te. Myskväll med min älskling.



Att det ska ta slut när det är som roligast!

Fick ett överraskningsbesök av Johanna i torsdags. Egentligen var väl inte planen att hon skulle komma hit direkt på torsdagen, men till vilhelmina skulle hon i alla fall. När jag tänker efter så fanns det nog ingen plan? Men hur som hellst slutade det med att hon sov här, vi åt paj och annat gott, surrade till halv 2 på natten. Tiden flög verkligen i väg! Jag som brukar somna ungefär vid den här tiden, halv tio-tio? Det var verkligen toppen i alla fall, att få surra av oss. Vi har ju alldeles för lite tid att surra nu för tiden. Hon som är chef och allt, och jag som ska bli mamma. Tänk vad det har blivit av oss?
Sen surrade vi nog en timme till innan vi slocknade. Fredagen startade vi med en lunch på stenmans och sen for vi upp till Heligfjäll. Gud så jag har saknat Johanna! Vi gick förbi och hälsade på stig och carin, som faktiskt kände igen oss efter några missförstånd. Så då följde Carin med oss och gick kamratstigen och vi gick igenom allting vi fick göra när vi var där med skolan. Så mycket minnen, det var helt underbart. Sen tog vi en liten genväg tillbaka därifrån så vi fick gå en liten sväng i skogen, otroligt mysigt. vi gick och beundrade gårdar och hus, fantiserade och drömde. Det var så fantastiskt fint, jag hade kunnat gå där tills solen gick ner. Men sen blev det varmkorv innan vi drog ner på vilhelmina igen.
I lördags for Johanna till umeå, för att sen åka till sundsvall på söndag. åh,vad jag vill ha hit henne. Jag visade faktiskt henne ett hus här i Latikberg, som jag visste att hon skulle bli helt förälskad i. Så hon flyttar säkert hit snart och blir bonde, eller skogshuggare?

På lördagseftermiddag fyndade jag på blommona, tack vare Johanna, en skit snygg ljuskrona till våran altan. Helt perfekt! Sen for jag till mamma,som var barnvakt. Så jag tog med mig Malou och Tilde och gick en promenad till domus, för att mamma skulle få vila lite som var förkyld. Vi handlade äpplen till äppelpaj, och lite grönsaker och dipp inför kvällen. Sen gick vi tillbaka till dala,mamma sov som en stock, Malou och Tilde såg film medan jag gjorde pajen. Just precis när pajen var klar kom ingvar och då började vi med maten! Gjorde en supergod pastagratäng!
Det var praktiskt taget först och främst köttfärssås på botten, sen pasta över (skruvar), och sen blandade vi matyoghurt och ost och bredde över, strödde över lite extra ost också;) Fast i köttfärssåsen hade vi curry, också var det pastassås i,med smak av tomat och basilika. Jätte gott! Efter det åt vi paj, vilade ner maten, och sen gick vi en promenad med hundarna. När vi kom tillbaka gjorde vi i ordning grönsaker och dipp och Malou och Tilde hade en föreställning för oss. Sen såg vi sing a long ,och sen fick jag tyvärr bege mig hem. Hade tänkt stanna längre,menmen. Saker blir inte alltid som man tänkt sig.

Idag har jag tagit det ganska lugnt, har varit sån storm ute. jag har klippt mamma, städa lite grann i garderoberna, tagit ett fotbad och gått en promenad. Måste njuta av hösten så länge den varar. Smäller bara till så blir det vinter. Smäller bara till så ska vi på BB också. Känns långt kvar nu, men när jag tänker på att vi redan är i vecka 21 så har det ju gått ganska fort! Nu ska jag fika lite,sen ska jag lägga mig. Imorgon kommer äntligen Erik hem. Fast det här veckan har gått otroligt fort och jag ville inte att den skulle ta slut, så känns det verkligen underbart att ha hem honom igen. Vi har mycket planer i veckan, så vi får väl se vad vi hinner med. En middagsbjudning,en pizza, och en tripp till stugan hade vi tänkt hinna med, beror på hur det går med byggandet. Han är så duktig min älskade. Erik kan allt.

Nu är bebis på väg att slå sig ut igen, och det har börjat göra såå ont i huden att jag bara vill slita av den. Men när det inte gör ont njuter jag verkligen ,det finns ingen bättre känsla i hela världen än att ha ett litet liv som växer inom sig, att vara gravid och att bli mamma, det är det bästa som finns. Längtar så det knakar. Som vi längtat efter våran egen lilla familj. Nu är det på gång. Och det kommer att bli toppen!

Nä, fikadags var det.
Erik är bäst,ingen protest.

Många långa dagar.

Nu har jag jobbat mitt för den här veckan, fick två dagar. På ett sätt rätt skönt, för jag är verkligen helt slut på. Jag har varit så dålig dom här sista dagarna att jag bara vill sova igenom resten. Jag orkar ingenting, men blir ju så rastlös av att inte göra nått, så då plågar jag mig själv i stället vilket leder till näsblod. Och jag är så less! Dagarna blir så otroligt långa när jag inte kan hålla på som jag vill, göra det jag vill. Vissa dagar vore det jätte skönt att bara få sitta och slappa framför tvn, eller läsa eller nått. Men flera dagar i rad är det inte lika kul längre! Jag orkar i alla fall med mina joggingturer än så länge, och det är jag tacksam för. Jag och Erik fick en mp3 av Christina en gång för länge sedan, den är väl inte superhäftig, men jag älskar att ha den när jag springer, det är faktiskt den enda gången jag lyssnar på musik nu för tiden.
Och jag älskar musik! Satt och tänkte en kväll när jag lyssnade igenom gamla skivor att musik gör verkligen allting, alla minnen bli så mycket mer när man har låtar att förknippa dom med. Jag och Erik har säkert 500 låtar som är våra låtar. Varje låt har ett litet minne, och musiken gör allt så mycket bättre. Jag älskar att lyssna på musiken och tänka tillbaka, när vi bodde i ettan, när jag fick Sally av Erik. När vi var 14-15 och for iväg till Johannas stuga i svannäs, DÄR finns det mycket musik! Unga och dumma, men det var så otroligt mysigt och det känns i hela kroppen när jag hör låtar som vi spelade där. Och nu bor Johanna i sundsvall,det monstret. Jag älskar dig, ditt lilla blåbär.

För övrig försökte jag beställa bebiskläder, bara för att det finns så mycket fint. Men hittade INGENTING av det jag ville ha. Hade tänkt ut så noga vad jag skulle köpa, men hittade verkligen ingenting. Jag är nog på fel humör. Erik pratade om att han ville iväg till Umeå en sväng snart, så jag får väl shoppa desto mer då. Också ska vi väl till sundsvall en till sväng också, hälsa på tant Johanna. Men det lär nog dröja! Tyvärr johanna, blir nog inte förän i november-december någon gång. Sist men inte minst försöker vi planera in en helg att kunna fara och hälsa på marcus och blanka. När vi inte har så mycket att göra. Snart kommer snön, då kan man inte göra så mycket.

Alla har väl sett Kill Bill, när hon ska slå sig ut ur kistan? Vi misstänker att det är vad våran knodd håller på med. Försöker slå sig ut. Det gör ont! Menmen, jag älskar det ändå, underbart.

Nu orkar jag inte sitta här längre. Nu ska jag göra nånting roligt. Så det så. Spännande va? Vänta bara.

Skit skit skit dag! (Fortfarande V.20)

Kunde inte somna förän efter tre någon gång även fast jag var hur trött som hellst låg bara och tänkte på en jävla massa skit saker och nu känner jag mig som en zombie och allt jag har gjort hela dagen har bara gått käpprakt åt skogen!
Jag vill bara lägga mig igen och sova bort hela den här skit dagen, men optimist javisst, jag håller fortfarande tummarna att det kan bli bättre.
(KNAPPAST!)

Nu ska jag ner på vilhelmina och köpa ett present kort på massage, SKA VI SLÅ VAD OM ATT HON INTE HAR ÖPPET IDAG?!
OCH ATT JAG ÖVERHUVUDTAGET MÅSTE ÅKA NER PÅ VILHELMINA!

Dessutom hatar jag när allting inte är planerat för jag vill hellst att allting ska stå nedskrivet i detalj flera veckor i förväg och varför,VARFÖR, kan man inte göra så bara för min skull, för att vara lite snäll?


SUCK!

Ett bättre inlägg kommer i samband med bättre humör.

Underbara höst. (V.20)

Jag älskar hösten, hösten och vintern.

Just nu håller jag på att ska framkalla lite kort, alltid ett nöje. Jag har blivit duktig på att framkalla. Ska bland annat förstora ultraljudsbilden. Originalet ska vi ha inne i vårat sovrum, men ska ordna en liten större bild till bebis rum.

Annars har jag haft migrän en härligt sväng här på natten/morgonen. Känner mig fortfarande halvdöd, så nu ska vi strax på vilhelmina och käka tacobuffé. Ladda upp lite grann, så känner man sig nog piggare sen.

Erik har fått hjälp av Robin idag, så dom har lagt golv på altanen. Vi ska nog köpa plåt till taket idag också.
Känner mig rik, så jag tror jag ska glädja min älskling med ett par skor. Det behöver han, absolut. Och jag vet att ett par han gillar,så det blir nog riktigt bra. Han kommer att bli glad. Hoppas jag. Han har ju så svårt att ta sig för att köpa dom själv, så nu tar jag saken i egna händer. Kanske egentligen för min egen skull, eftersom jag är så otroligt less på att han alltid har ett par skor som är så otroligt slitna? I så fall, vilken kärring jag är!

Nu är grabbarna klara, så nu ska vi åka ner. Sen ska vi till Henrik o Hannah ikväll. Hannah fyllde år igår.

Måste bara berätta att en dag i veckan när jag jobbade på dagiset här i Latikberg så for vi en sväng med barnen, ett litet äventyr, och jag hade tre små tjejer i min bil. Också åkte vi förbi vårat hus, och en tjej säger:"Här bor Erik o Sandra,det vet jag!" och då säger jag, -"ja, kolla om ni ser Erik, han kanske är ute och bygger på altan!" så dom börjar spana, erik står där och vi vinkar glatt hela bilen också säger samma tjej: -"Va snygg han är!" och en annan tjej svarar: -"Ja,va snygg han är!" Haha, dom är toppen. Visst är han det sa jag, och ena tjejen bestämde sig för att hälsa på och berätta för Erik hur snygg han är.
Min pudding.

Gick inte att förstora bilden, det var för låg upplösning på den. ANNELIE!? Fixa! (Puss!)

Annars rullar allting på, bebis sparkar så det gör ont, men än så länge är det en njutbar smärta. Hårda sparkar och slag, vet inte vad vi har gjort för att bebis ska vara så arg. Men det är mysigt att känna, speciellt på morgonen och kvällen när jag ligger ner känner man det, då kan vi ligga med händerna på magen en evighet. Varje spark är unik och underbar.
Köpte en skitsnygg mössa när vi var i Lycksele på åhléns.  En uggla var det. Den skulle jag ha lagt in en bild på! En annan gång. Snygg var den i alla fall.

Kom just på en genial idé och ska pröva den, då kanske jag kan beställa efter bilden.

Älgjakt -08 (V.17!)

Ja, nu är älgjakten inledd även för min del i år. Vi fick en bit att gå, men det var mysigt och givande. Bytte pass med en äldre stackars man som hade ont i ryggen, så han fick gå kortare och vi längre. Lika glada var vi för det! Fick ju faktiskt ett mycket bättre pass, också lovade han att vi skulle få skjuta "stor oxen" där. Men vars den stor oxen tog vägen det vet vi inte?
Det var i alla fall lika mysigt som i fjol, och jag njöt av varje sekund. Att det kan vara så underbart att bara sitta?! Ja, det är det i alla fall.

Nu håller jag på att skynda mig tvätta lite, innan vi ska äta,duscha och ner på vilhelmina. Ska hälsa på Micke en sväng bland annat , han har ju skaffat ny lägenhet och vi har inte hunnit dit än.
Sen ska vi handla lite. Framför allt till matsäck imorgon, tänkte jag.  Men nu säger Tomas att det ska ösregna hela dagen imorgon. Så man kanske borde stanna hemma på grund av förkylningen? Och andra sidan så är det ju lika spännande när det regnar, och jag har ju regnkläder, och Erik vill verkligen att jag följer med. Får se hur jag gör. Kan ju i alla fall vela lite, för Erik är så söt när han tjatar.

Annars, damer och herrar, är jag nu i V.17! Det går framåt. Har hört att första tiden fram till V.20 går långsamt. Sen smäller det bara till. Så jag hoppas på det. Jag hade ju hittat det perfekta skötbordet, som inte finns på ikea i sundsvall såklart, men när vi kom på ikea så fanns det ju där. Så då tänkte vi ju köpa det när vi ändå var där och det faktiskt fanns. Så vi packade på oss madrass och madrassöverdrag och sen glömde vi helt bort skötbordet. Men vi köpte madrassen ändå, som man blåste upp kanterna på. Så en helt vanlig fantastisk kväll så tyckte vi att det kunde vara mysigt att blåsa upp den, bara för att se. Och sen la vi den på strykbrädan (för ja, vars skulle vi lägga den?) Och glömde den där, när jag for till Umeå. Så när jag kom hem hade katterna bitit sönder den.. Roligt hade dom nog ,och den var ju billig. Dessutom går det fortfarande att använda till en helt annan grej, jag har räknat ut det. Klurig som jag är.

Nu ska jag kolla om det brinner fortfarande. Så jag snart får duscha bort röken.
Tack och adjö.