Lördag

Blåbärspajen med marsmallows var gudomlig! (finns på recept.nu) Allt tog slut, så nu vill jag göra en ny. Men nästa gång blir det nog en kokossmulpaj med mango och päron (också från recept.nu)

Erik har sovmorgon med Lukas, dom ligger och spelar musik på mobilen och myser. Dom är så söta. Mina grabbar!
Jag håller på att baka mormor Gretas gobröd. Spännande att se om dom blir godkända. I så fall är dom i alla fall väldigt lätta att göra! Så nu ser jag fram emot frukost. Sen ska vi snöra på oss skidorna och ta Lukas i bärselen från 1980 och åka till lillsjön och grilla lite kanske? Om dom bjuder på korv där. Annars tar vi med oss mackor, vi har ju nybakat bröd! :) Jag älskar att bo i Latikberg! Det passar oss så himla perfekt.

Idag ska jag njuta av dagen. Ta vara på varje sekund, och ta dagen som den kommer. Ingenting planerat i förväg. Bara njuta!

Förresten har jag och Erik smakat bröstmjölken! Det tog sin tid. Fast Erik gjorde det utan att tveka nu. Det gjorde inte jag. Men eftersom både systran och mamma har smakat MIN bröstmjölk (uh! dom var tvungen att `känna så den inte var för varm´ ja, på handleden kanske?;)) så var ju vi också tvunga att smaka. Det smakade vatten och socker. Erik tyckte det var en besvikelse, och att det är godare med vanlig mjölk! :)

Kommentarer
Postat av: Annelie

Hahahaha jaaa man KAN känna på handleden men det är inte rätt!!!

Postat av: stina

och jag med dig. jag har velat gråta ända sen ni for. umeå är fittigt just nu och jag vill bara HEM. men Jacob har nu köpt en bil och jag ska se hur pass flört-villig han är! puss

2009-03-21 @ 18:58:50
URL: http://sapp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback