Tisdag

Äntligen! Tänk att det äntligen snart snart snart är jul. Helt underbart. Men att stressa kring jul, det verkar höra till.
För nu har jag ju bara varit hemma hela december, nästan, och har jag förberett nånting? Nej inte det minsan. Jag hade ju kunnat göra en hel del och frysa ner. Men skit samma, det blir bra ändå. Är man inte stressad kring jul så skapar man sig stress i alla fall, det är ett som är säkert. Det hör till!
Lagade mat heeela långa dagen igår, också storstädade jag. Men att städa har ju blivit min nya hobby. Fast jag har alltid gillat att städa. Så det var inte så mycket att städa egentligen, men jag torkade allting ändå, det skadar ju inte i alla fall.
Men gjorde i alla fall bort det mesta i går, så det var väl bra gjort. Jag har tjädern att tillaga idag, ska bli spännande, och en kaka att baka. Sen ska jag få bli klippt. Äntligen!

Himla konstigt hur lite sömn jag verkar behöva nu för tiden. Jag kliver upp med Erik, 05.15, och sen är jag ändå vaken på natten? Skumt, måste jag säga! Igår tog jag lite sovmorgon, gick och la mig igen när Erik for och sov igen förlorad tid, men annars så är jag ovanligt pigg. I söndags tog vi lite sovmorgon också, men det var mest Erik som var trött då, tror han höll på dra på sig en förkylning. Jag låg vaken ett bra tag, även fast jag var vaken nästan hela natten. ja,det är skumt! Men rätt skönt.

I natt drömde jag att jag skulle föda och det var ingen höjdare. Har i alla fall inte haft några speciella `gravid-drömmar´, som typ att jag föder ut en kattunge, eller nått konstigt så liksom. Mina drömmar består mest av att jag ska föda, men det är ingen som svarar när jag ringer, och när dom väl svarar så säger dom att jag måste ringa upp senare för det finns ingen inne nu. Typ,sånna grejer. Så när jag vaknade i morse vaknade jag i panik för att jag inte har fått alla papper, eller packat väskan.

Nu ska jag ner och lägga in i pannan, det är svinkallt här inne. Sen ska jag väl sätta i gång med nån syssla. Det är mysigt med jul, jag älskar det. Jag älskar att alla kommer hem på jul, och alla samlas, och man får mysa och fika och njuta. Imorgon kommer nog Marcus och Blanka hit en sväng på dagen för lite julfika :)
Julen är den bästa tiden på hela året, och jag och Erik har lagt upp en plan så att vi alltid kommer få ha en helt underbar jul. Vi planerar för framtiden minsan, vuxenpoäng.
Nu har Chicks tagit en julgranskula..

Kommentarer
Postat av: Annelie

Men jag får inte vara med dig i år :(

MEN NÄSTA ÅR!!! Och då ska vi hjälpas åt och dela på sysslorna :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback