Tisdag

Idag har jag pluggat så ganska mycket och inte lyssnat på vad kroppen babblade om. Ångrar mig lite i efterhand.
Har kommit på att jag tar alldeles för lite kort,sorgligt med våran nya kamera och allt! Så,jag tog kameran i väskan och for och hälsade på pojkarna Fälthén eftersom Katarina var barnvakt. Mysigt hade jag så det knappt går att beskriva, jag älskar dom barnen, men tog jag ETT ENDA KORT!? Självklart inte. Lucas är absolut min favorit, och det är nog ganska hemskt egentligen? Men jag älskar hans hår. Och han är ju mittenbarnet, Isac börjar bli för gammal för att vara sådär tokgosig, och Oscar är för liten och är mest rädd för mig. Nej,Lukas är den som säger roliga saker och kramas mest. (Oscar kanske vore kramgo han också om jag fick ta i honom). Söta är dom hursomhelst, heeela högen. Grabbarna. Vilka solar.

Nu skriver jag alldeles strax klart min religion, och jag känner mig på topp! Inom just pluggandet då.
Erik tvingades jobba in en halvtimme igår, och en halvtimme idag för att nån gubbe sa att dom skulle sluta halv2 på torsdag, nöjd var jag eftersom det betyder att han kommer hem typ 16, istället för 18-18.30. Nu fick jag ett sms, jag citerar:"Jag måste jobba till 16 på onsdag,jävligt surt.Men skönt att få sova 30 minuter längre.Puss"
JAG DÖR! Det som gjorde mig SÅ JÄVLA GLAD! Fuck it. Jag skriker inombords nu, så ni vet.

Om jag struntar i det där ett ögonblick och låtsas som att det aldrig har hänt, så undrar jag hur jag ska kunna skriva klart religionen när jag knappt kan skriva här för att jag tittar på "Ugly Betty" hela tiden? Dessutom är det bara en halvtimme tills desperate housewifes börjar, och det måste jag se.
jag säger nog hejdå till allt med religion, och hej kanal5!

Nu ska jag leta reda på nånting att tröst äta,
(Jag har iaf lite nya ideér till min lägenhet-tjihoo! Och imorgon ska jag söka ännu ett jobb!)

Adjö adjö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback